Kάτι γλυκό

#KatiGlyko

Η επιτυχημένη εκπομπή, που έκανε τη ζωή μας πιο γευστική και σίγουρα πιο γλυκιά, στον δεύτερο κύκλο της μας προτείνει καινούριες πρωτότυπες συνταγές, γρήγορες λιχουδιές, υγιεινές εκδοχές γνωστών γλυκών και λαχταριστές δημιουργίες!

Ο διακεκριμένος pastry chef Κρίτωνας Πουλής μοιράζεται μαζί μας τα μυστικά της ζαχαροπλαστικής του και παρουσιάζει σε κάθε επεισόδιο βήμα-βήμα δύο γλυκά με την προσωπική του σφραγίδα, με νέα οπτική και απρόσμενες εναλλακτικές προτάσεις. Μαζί με τους συμπαρουσιαστές του Λένα Σαμέρκα και Άλκη Μουτσάη φτιάχνουν αρχικά μία μεγάλη και πιο χρονοβόρα συνταγή και στη συνέχεια μόνος του μας παρουσιάζει μία συντομότερη που όλοι μπορούμε να φτιάξουμε απλά και εύκολα στο σπίτι μας.

Κάτι ακόμα που κάνει το «Κάτι Γλυκό» ξεχωριστό είναι η «σύνδεσή» του με τους Έλληνες σεφ που ζουν και εργάζονται στο εξωτερικό.

Από τον πρώτο κιόλας κύκλο επεισοδίων φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα Ελλήνων σεφ που δραστηριοποιούνται στο εξωτερικό.

Έτσι και στον δεύτερο κύκλο, διακεκριμένοι Έλληνες σεφ του εξωτερικού μοιράζονται τη δική τους εμπειρία μέσω βιντεοκλήσεων που πραγματοποιούνται από κάθε γωνιά της γης. Αυστραλία, Αμερική, Γαλλία, Αγγλία, Γερμανία, Ιταλία, Βέλγιο, Σκωτία, Σαουδική Αραβία είναι μερικές από τις χώρες που οι Έλληνες σεφ διαπρέπουν. Θα γνωρίσουμε 20 από αυτούς.

Η εκπομπή τιμάει την ιστορία της ζαχαροπλαστικής αλλά παράλληλα, αναζητά και νέους δημιουργικούς δρόμους και πάντα έχει να μας πει και να μας δείξει «Κάτι γλυκό».

Στην εκπομπή που έχει να δείξει πάντα «Κάτι γλυκό».

Παρουσίαση-Δημιουργία Συνταγών: Κρίτων Πουλής
Μαζί του οι: Λένα Σαμέρκα και Άλκης Μουτσάη
Σκηνοθεσία: Άρης Λυχναράς
Αρχισυνταξία: Μιχάλης Γελασάκης
Σκηνογράφος: Μαίρη Τσαγκάρη
Διεύθυνση παραγωγής: Κατερίνα Καψή
Εκτέλεση Παραγωγής: RedLine Productions

Το Σάββατο 13 Αυγούστου θα προβληθεί σε επανάληψη το επεισόδιο: «Ανοιξιάτικο τουρτοκέϊκ – Αλσατικό ψωμί»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

TOP NEWS