Κυψέλη

#KypseliERT

Φρέσκια και διαφορετική, νεανική και εναλλακτική, αστεία και απροσδόκητη, η νέα εκπομπή «Κυψέλη», με τρία νέα αλλά ήδη αγαπημένα πρόσωπα, προβάλλεται καθημερινά στις 13:00, από την ΕΡΤ2.

Η Δάφνη Καραβοκύρη, η Τζένη Μελιτά, και η Ξένια Ντάνια, έπειτα από τη δική τους ξεχωριστή διαδρομή στον χώρο της δημοσιογραφίας, της παρουσίασης, της δημιουργίας περιεχομένου και του πολιτισμού μπαίνουν στην κυψέλη της ΕΡΤ και παρουσιάζουν με σύγχρονη ματιά όλα όσα αξίζει να ανακαλύπτουμε πάνω αλλά και κάτω από το ραντάρ της καθημερινότητάς μας.

Μέσα από θεματολογία ποικίλης ύλης, και με συνεργάτες νέα πρόσωπα που αναζητούν συνεχώς τις τάσεις στην αστική ζωή, στον πολιτισμό, στην pop κουλτούρα και σε νεανικά θέματα, η καθημερινή εκπομπή της ΕΡΤ2, «Κυψέλη», εξερευνά τον σύγχρονο τρόπο ζωής με τρόπο εναλλακτικό.

Η δυναμική τριάδα μάς ξεναγεί στα μυστικά της πόλης που βρίσκονται ακόμη και σε όλες τις γειτονιές της, ανακαλύπτει με έναν άλλο τρόπο το σινεμά, τη μουσική και οτιδήποτε αφορά στην Τέχνη.

Η Δάφνη Καραβοκύρη, η Τζένη Μελιτά και η Ξένια Ντάνια μέσα και έξω από το στούντιο συμφωνούν, διαφωνούν, συζητούν, και οπωσδήποτε γελούν, μεταδίδοντας θετική ενέργεια γιατί πριν απ’ όλα είναι μια κεφάτη παρέα με ένα αυθόρμητο, ρεαλιστικό, ειλικρινή καθημερινό κώδικα επικοινωνίας, φιλοξενώντας ενδιαφέροντες καλεσμένους.

Μαζί τους στην πάντοτε πολυάσχολη «Κυψέλη» μια πολύ ενδιαφέρουσα ομάδα συνεργατών που έχουν ήδη άμεση σχέση με τον πολιτισμό και τον σύγχρονο τρόπο ζωής, μέσα από τη συνεργασία τους με έντυπα ή ηλεκτρονικά Μέσα.

Στην «Κυψέλη» της ΕΡΤ2 κλείνονται όσα αγαπάμε να ακούμε, να βλέπουμε, να μοιραζόμαστε, να συζητάμε και να ζούμε σήμερα. Από την πόλη στους δέκτες μας και στην οθόνη της ΕΡΤ2.

Παρουσίαση: Δάφνη Καραβοκύρη, Τζένη Μελιτά, Ξένια Ντάνια
Σκηνοθεσία: Μιχάλης Λυκούδης, Λεωνίδας Πανονίδης, Τάκης Σακελλαρίου
Αρχισυνταξία: Αριάδνη Λουκάκου
Οργάνωση παραγωγής: Γιάννης Κωνσταντινίδης, Πάνος Ράλλης
Διεύθυνση παραγωγής: Μαριάννα Ροζάκη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

TOP NEWS