Άκου! Η παράσταση αρχίζει! – «Η Προξενήτρα» του Θόρτον Γουάιλντερ | 02.05.2022, στις 21:00

Μην χάσετε τη Δευτέρα, 2 Μαΐου, στις 9 το βράδυ, από το Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7, τη ραδιοφωνική μεταφορά του θεατρικού έργου του Θόρτον Γουάιλντερ, «Η Προξενήτρα», σε σκηνοθεσία του Σταύρου Καραγιάννη και ραδιοφωνική διασκευή της Κατερίνας Παπαναστασίου.

Στα τέλη της δεκαετίας του ’50 η χηρεύσασα Πόπη Λαμπροπούλου, γνωστή προξενήτρα των Αθηνών ταξιδεύει στον Ασπρόπυργο ύστερα από πρόσκληση του πλούσιου πλην μίζερου κτηνοτρόφου Χαρίλαου Χατζηχριστοφή. Ο Χατζηχριστοφής της έχει ζητήσει να αναλάβει να συνοδεύσει την ανηψιά του στην Αθήνα για λίγες μέρες ώστε να αποκοπεί από τον μεγάλο έρωτά της, τον οποίο ο θείος της θεωρεί ακατάλληλο. Η Πόπη, πηγαίνει να κάνει τη δουλειά που έχει αναλάβει αλλά έχει αποφασίσει να κάνει και τον Χατζηχριστοφή να τη ζητήσει σε γάμο! Όταν καταλαβαίνει ότι κι ο ίδιος είναι πρόθυμος να επισκεφτεί την πρωτεύουσα για να συναντήσει μία υποψήφια νύφη, καταφέρνει να φέρει στην Αθήνα όχι μόνο την ανηψιά του αλλά και τον έρωτά της και τους δύο υπαλλήλους του Χατζηχριστοφή με σκοπό να δημιουργήσει ίντριγκες και δολοπλοκίες, που θα φέρουν το Χατζηχριστοφή μακριά από τη γυναίκα που σκέφτεται να παντρευτεί και κοντά στην ίδια! Περνάνε όλοι μια μεγάλη περιπέτεια αλλά βγαίνουν δικαιωμένοι –και «ζευγαρωμένοι» – γιατί αν αξίζει κάτι στη ζωή, είναι ακριβώς αυτό, η περιπέτεια! Και ο έρωτας!

Ραδιοφωνική Διασκευή: Κατερίνα Παπαναστασάτου

Σκηνοθέτης: Σταύρος Καραγιάννης

Μουσική Επιμέλεια: Ελένη Δαφνή

Παίζουν: Μαρία Καβογιάννη, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Ελένη Δαφνή, Σταύρος Καραγιάννης, Νίκος Ορέστης Χανιωτάκης, Βασιλεία Βλάχου, Ελένη Σταύρου, Αλεξάνδρα Κουλούρη, Φοίβος Ριμένας, Βερόνικα Δαβάκη, Αυγουστίνος Κούμουλος, Μάνθος Καλαντζής, Θωμάς Κοτζαμάνης.

Άκου! Η παράσταση αρχίζει!

Δείτε το trailer

____________________________________________________

Info

Άκου! Η παράσταση αρχίζει!: «Η Προξενήτρα»

Δευτέρα 2 Μαΐου, 21:00

Δεύτερο Πρόγραμμα 103.7

#defteroprogramma #ΠάρεΤοΔεύτεροΜαζίΣου #ΆκουΗΠαράστασηΑρχίζει #ΠρεμιέραΣτοΡαδιόφωνο

Live Streaming: www.deftero.gr

Facebook: www.facebook.com/defteroprogramma.fm

Instagram: https://www.instagram.com/defteroprogramma/

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Δεύτερου: webradio.ert.gr/programma-deftero/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

TOP NEWS