Η Φωνή της Ελλάδας: Ο Νίκος Μάλλιαρης στην εκπομπή “Η Δική μας Πόλη” | 04.06.2023, 12:00

Την Κυριακή 4 Ιουνίου και ώρα 12:00-14:00, η εκπομπή «η Δική μας Πόλη» κάνει ένα ιδιαίτερο αφιέρωμα για τη σχέση της τέχνης με το ποδόσφαιρο.

Στο στούντιο ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, πρώην στέλεχος του ΠΣΑΠ, και πρόεδρος του «Επίσκυρον», Νίκος Μάλλιαρης θα μιλήσει για τις πρωτοβουλίες τις δικές του και ανθρώπων της τέχνης αλλά και ποδοσφαιριστών να φέρουν κοντά τους δύο χώρους. Ιστορίες προσωπικοτήτων της τέχνης και του ποδοσφαίρου, που αναδεικνύουν το πάθος τους για το άθλημα και τις ανθρώπινες και κοινωνικές διαστάσεις που «συναντούν» τον χώρου του πολιτισμού.

Ανάμεσα τους οι: Πέπ Γκουαρδιόλα, Σοστακόβιτς, Μ. Ντιράς, Καρέρας, Ντομίνγκο, Παβαρόττι, Μπομπ Μάρλει, Παζολίνι, Μπερτολούτσι, Πλατινί, Θεοδωράκης, Χατζιδάκις, Παπαϊωάννου κα.

Ο Νίκος Μάλλιαρης θα μιλήσει για τις σχέσεις του με σημαντικές προσωπικότητες της Μπαρτσελόνα και τις πολιτιστικές ανταλλαγές με τη χώρα μας. Αναφορές θα γίνουν στο σωματείο «Επίσκυρον» που οργάνωσε θεματικές συναντήσεις με σημαντικούς ομιλητές.

Στην εκπομπή θα μιλήσει ο Μανώλης Μητσιάς και Θα ακουστούν σπάνια ηχητικά ντοκουμέντα.

Επιμέλεια-Παρουσίαση: Θέμης Ροδαμίτης  

Μετάδοση : Κυριακή  4 Ιουνίου 2023 12.00-14.00 ώρα Ελλάδας

Επανάληψη : Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023 02.00-04.00 ώρα Ελλάδας

Ακρόαση της ΦΩΝΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

 • Διαδικτυακά από το ertecho.gr (τη μεγάλη διαδικτυακή πλατφόρμα των ραδιοφώνων της Ε.ΡΑ)
 • Στην Ελλάδα, από τις τηλεοράσεις, στα ραδιοφωνικά κανάλια που αποθηκεύονται αυτόματα στη λίστα των σταθμών, με την ένδειξη «Voice of Greece».
 • Tην ίδια, ακριβώς, δυνατότητα έχουν και οι ακροατές στην Κύπρο, μέσα από τις ψηφιακές συχνότητες των τηλεοράσεών τους.
 • Σε όλες τις smart τηλεοράσεις, τα smartphones, τα τάμπλετ και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σε όλο τον Κόσμο, μέσω της εφαρμογής ERTflix.
 • Στα ψηφιακά ραδιόφωνα με την τεχνολογία DAB+, στο αυτοκίνητο ή στο σπίτι, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα.
 • Δορυφορικά, στην Ευρώπη από τους δορυφόρους Hotbird,13° E και HellasSat4,39 ° E. και στην Αφρική από το δορυφόρο Hellas Sat 3, 39 °E.
 • Σε πλατφόρμες διαδικτυακού ραδιοφώνου όπως TuneIn (Global), MyTuner (Global), Radioline (France/Global), RadioSure (Global), Phonostar (Germany), Radio Garden (Global).
 • Deezer : Η «Φωνή της Ελλάδας» συμπεριλαμβάνεται στις χώρες που η Deezer έχει LiveRadio: Αμερική, Βραζιλία, Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Ισραήλ, Νότια Αφρική. Σε αυτές τις χώρες ακούγεται η «Φωνή της Ελλάδας» και στα αυτοκίνητα μέσω Deezer σε Android Auto και Apple CarPlay.
 • Στη Γερμανία μέσω της πλατφόρμας MagentaTv στις τηλεοράσεις.
 • Στην Ελβετία μέσω της πλατφόρμας Swisscom στις τηλεοράσεις.
 • Στην εφαρμογή της Φωνής της Ελλάδας για κινητά Android και στο play store της google και για iphone στο apple store.

Στοιχεία επικοινωνίας της ΦΩΝΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Τηλέφωνα: 210 6066815 – 210 6066816 – 210 6066238
e-mail: thevoiceofgreece@ert.gr
Facebook: Η Φωνή Της Ελλάδας-voiceofgreece-ΕΡΤ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

TOP NEWS