Η Φωνή της Ελλάδας: Ο Θέμης Ανδρεάδης στην εκπομπή “Η Δική μας πόλη” | 19.03.2023, 12:00

Την Κυριακή, 19 Μαρτίου 12:00-14:00 ώρα Ελλάδας, η εκπομπή «Η Δική μας Πόλη»  φιλοξενεί τον Θέμη Ανδρεάδη.

Ο χαρισματικός τραγουδοποιός θα αναφερθεί στην ξεχωριστή και διακριτή καλλιτεχνική του πορεία, στις πρώτες του εμφανίσεις στη μπουάτ της Πλάκας «Λύδρα», δίπλα στον Γιάννη Μαρκόπουλο, στη μαγική εποχή της δεκαετίας του 60 και στις σημερινές του εμφανίσεις στην μπουάτ «Απανεμιά».

Ο συνθέτης, στιχουργός κι ερμηνευτής θα μιλήσει για την σημαντική συμμετοχή του στην διαμόρφωση ενός νέου είδους τραγουδιού για την εποχή του, το σατιρικό τραγούδι. Θα μοιραστεί στην εκπομπή τις μουσικές του προτιμήσεις, τα στοιχεία που τον ενέπνευσαν να ασχοληθεί με τη μουσική, ενώ ιδιαίτερη αναφορά θα κάνει στην παλιά του γειτονιά, την Καλλιθέα, στους λαϊκούς ανθρώπους, που τον «βοήθησαν» να κατανοήσει βαθύτερα την αναγκαιότητα της συμμετοχής του στον χώρο του τραγουδιού.

Για τον καλλιτέχνη θα μιλήσουν στην εκπομπή οι: Σταμάτης Κραουνάκης, Γιάννης Ζουγανέλης, Σπύρος Παπαδόπουλος, Δημήτρης Σταρόβας, Γεράσιμος Ανδρεάτος, Σταύρος Καρτσωνάκης, Φοίβος Δεληβοριάς.

Ο Θέμης Ανδρεάδης ερμηνεύει στο στούντιο ανέκδοτα τραγούδια με την κιθάρα του.

Επιμέλεια – παρουσίαση: Θέμης Ροδαμίτης

Μετάδοση : Κυριακή 19 Μαρτίου 2023 12.00-14.00 ώρα Ελλάδας

Επανάληψη : Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023 02.00-04.00 ώρα Ελλάδας

Ακρόαση της ΦΩΝΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

 • Διαδικτυακά από το ertecho.gr (τη μεγάλη διαδικτυακή πλατφόρμα των ραδιοφώνων της Ε.ΡΑ)
 • Στην Ελλάδα, από τις τηλεοράσεις, στα ραδιοφωνικά κανάλια που αποθηκεύονται αυτόματα στη λίστα των σταθμών, με την ένδειξη «Voice of Greece».
 • Tην ίδια, ακριβώς, δυνατότητα έχουν και οι ακροατές στην Κύπρο, μέσα από τις ψηφιακές συχνότητες των τηλεοράσεών τους.
 • Σε όλες τις smart τηλεοράσεις, τα smartphones, τα τάμπλετ και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σε όλο τον Κόσμο, μέσω της εφαρμογής ERTflix.
 • Στα ψηφιακά ραδιόφωνα με την τεχνολογία DAB+, στο αυτοκίνητο ή στο σπίτι, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα.
 • Δορυφορικά, στην Ευρώπη από τους δορυφόρους Hotbird,13° E και HellasSat4,39 ° E. και στην Αφρική από το δορυφόρο Hellas Sat 3, 39 °E.
 • Σε πλατφόρμες διαδικτυακού ραδιοφώνου όπως TuneIn (Global), MyTuner (Global), Radioline (France/Global), RadioSure (Global), Phonostar (Germany), Radio Garden (Global).
 • Deezer : Η «Φωνή της Ελλάδας» συμπεριλαμβάνεται στις χώρες που η Deezer έχει LiveRadio: Αμερική, Βραζιλία, Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Ισραήλ, Νότια Αφρική. Σε αυτές τις χώρες ακούγεται η «Φωνή της Ελλάδας» και στα αυτοκίνητα μέσω Deezer σε Android Auto και Apple CarPlay.
 • Στη Γερμανία μέσω της πλατφόρμας MagentaTv στις τηλεοράσεις.
 • Στην Ελβετία μέσω της πλατφόρμας Swisscom στις τηλεοράσεις.
 • Στην εφαρμογή της Φωνής της Ελλάδας για κινητά Android και στο play store της google και για iphone στο apple store.

Στοιχεία επικοινωνίας της ΦΩΝΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Τηλέφωνα: 210 6066815 – 210 6066816 – 210 6066238 e-mail: thevoiceofgreece@ert.gr Facebook: Η Φωνή Της Ελλάδας-voiceofgreece-ΕΡΤ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

TOP NEWS