Ο Mossel από την Αθήνα, στο Kosmos Lab | 23.10.2021, μεσάνυχτα ακριβώς!

Το σύγχρονο groove των πόλεων του κόσμου, κάθε Σάββατο ακριβώς τα μεσάνυχτα στο Kosmos 93,6 & 107. Μουσικοί, DJ, producers, beatmakers & remixers από την Ελλάδα και το εξωτερικό, φτιάχνουν ένα mixset αποκλειστικά για το Kosmos*

O Mossel είναι ένας νέος και ταχύτατα ανερχόμενος DJ, performer και παραγωγός από την Αθήνα, ο οποίος κατάφερε να βρεθεί σε stages διεθνών μουσικών φεστιβάλ. Αποφοίτησε από το ινστιτούτο SAE με σπουδές στην ηλεκτρονική μουσική και το πάθος του είναι το afro house. Οι εμφανίσεις του περιλαμβάνουν περισσότερες από 15 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο.
Μερικές από τις συμμετοχές του σε χώρους και φεστιβάλ που παρακολούθησαν έως και 60.000 άτομα περιλαμβάνουν το Supersonic VH1 (Ινδία), το Helios Festival (Ελλάδα), το Colour Day Festival (Ελλάδα), το Stumica Open Festival (Β.Μακεδονία), το Quattro Music Festival (Τουρκία), ενώ είναι ο πρώτος Έλληνας DJ με συμμετοχή στο Ultra Music Festival το 2014 στην Κροατία, με περιοδεία σε επτά πόλεις στην Ινδια, με πέντε show tour στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης και ένα sold out show στην Times Square.

Links:
Instagram
Facebook

* Το Kosmos Lab μεταδίδεται κάθε Σάββατο 00:00-01:00, σε επιμέλεια του Κώστα Αλαγιάννη. Συνέχεια με Krak In Dub, Olga Kouklaki, Larry Gus, DJ Trujillo, DJ Dook, Senior Citizens, Stereo Utopia, Phunk Sinatra, Nostalgia 77, El Buho, Sam Redmore, Gilles Peterson, Gramophone Soul, Billa Qause, Wax Tailor κ.α.

Όλος ο κόσμος σ’ ένα ραδιόφωνο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

TOP NEWS