Σε Πρώτο Πρόσωπο στο Δεύτερο Πρόγραμμα | 30.01 – 03.02.2023, 07:00

Κάθε πρωί στις 07:00 στο Δεύτερο Πρόγραμμα 103.7 ακούμε το ένθετο «Σε πρώτο πρόσωπο στο Δεύτερο Πρόγραμμα» σε επιμέλεια Δημήτρη Μεϊδάνη. Συγγραφείς και μεταφραστές μιλούν για το πρόσφατο βιβλίο τους και συστήνουν στους ακροατές μας τον αθέατο κόσμο πίσω από τη δημιουργία του, ενώ οι ακροατές του Δεύτερου έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν αντίτυπα του βιβλίου.

Την εβδομάδα 30 Ιανουαρίου –03 Φεβρουαρίου ακούμε:

  • Δευτέρα, 30.01.2023, ο Μάκης Ανδρονόπουλος μας μιλάει για το βιβλίο του «SAPIENS 3 ΚΟΝΤΡΑ ΣΟΝ ΜΕΤΑΝΘΡΩΠΟ».
  • Τρίτη, 31.01.2023, η Τζίνα Φωτεινοπούλου μας μιλάει για το βιβλίο της «ΜΑΝΟΝ ΛΕΣΚΩ». Μια ιστορία αγάπης από την ομώνυμη όπερα του Τζάκομο Πουτσίνι. Εικονογράφηση: Αιμιλία Κονταίου. Περιλαμβάνει διπλό CD.
  • Τετάρτη 01.02.2023, ο Πέτρος Μάρκαρης μας μιλάει για την πρόσφατη μεταφραστική του εργασία πάνω στο βιβλίο του Bertolt Brecht, «Ιστορίες του κυρίου Κόινερ». (Πλήρης Έκδοση). Εισαγωγή-μετάφραση: Πέτρος Μάρκαρης.
  • Πέμπτη, 02.02.2023, ο Γιάννης Τσίρμπας μας μιλάει για τα διηγήματα του με τίτλο «Όσο περιμένεις να συμβεί».
  • Παρασκευή 03.02.2023, ο Ξενοφών Μπρουντζάκης μας μιλάει για το μυθιστόρημα του «Το λευκό κουστούμι».

Αν θέλετε να ακούσετε τα podcasts των προηγούμενων σεζόν κάντε κλικ εδώ #podcastDeftero

_______________________________

Info

«Σε Πρώτο Πρόσωπο στο Δεύτερο Πρόγραμμα»

Επιμέλεια – Παρουσίαση: Δημήτρης Μεϊδάνης

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου  – Παρασκευή 03 Φεβρουαρίου 2023, στις 7:00

Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7

#defteroprogramma  #ΤοΒιβλίοΣτοΔεύτερο #ΣεΠρώτοΠρόσωπο

Live Streaming:  www.deftero.gr

Facebook: www.facebook.com/defteroprogramma.fm

Instagram: https://www.instagram.com/defteroprogramma/

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Δεύτερου: https://webradio.ert.gr/programma-deftero/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

TOP NEWS