«Στιγμές Αρχείου» στο Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7 | 14-18.03.2022

Με αφορμή τα 70 χρόνια του Δεύτερου Προγράμματος που συμπληρώνονται φέτος, ο Σιδερής Πρίντεζης διαλέγει τραγούδια ηχογραφημένα στο ραδιόφωνο και θεατρικά αποσπάσματα με αγαπημένες φωνές μέσα από το Αρχείο της Ελληνικής Ραδιοφωνίας.

Την εβδομάδα 14 με 18 Μαρτίου 2022:

  • Δευτέρα 14 Μαρτίου: Ακούμε την Καίτη Μπελίντα από το 1964 στην «Άπονη ζωή» του Σταύρου Ξαρχάκου και του Λευτέρη Παπαδόπουλου με την Ορχήστρα Ελαφράς Μουσικής του Εθνικού Ιδρύματος Ραδιοφωνίας υπό τη διεύθυνση του Γιώργου Κατσαρού.
  • Τρίτη 15 Μαρτίου: Το 1979 στο Τρίτο Πρόγραμμα μεταδίδεται σε συνέχειες το «Τρίτο στεφάνι» του Κώστα Ταχτσή σε ραδιοσκηνοθεσία του Γιώργου Παυριανού και μουσική επιμέλεια του Δημήτρη Λέκκα. Ακούμε ένα απόσπασμα όπου η Σμάρω Στεφανίδου ως Εκάβη εξιστορεί μέρος των περιπετειών της και η Ρένα Βλαχοπούλου ως Νίνα σχολιάζει.
  • Τετάρτη 16 Μαρτίου: Από τις «Ζωντανές ηχογραφήσεις» της Σοφίας Μιχαλίτση ακούμε τον Αντώνη Καλογιάννη, σε ηχογράφηση του 1983, να ερμηνεύει την «Οδό Αριστοτέλους» του Γιάννη Σπανού και του Λευτέρη Παπαδόπουλου.
  • Πέμπτη 17 Μαρτίου: Στις 6 Φεβρουαρίου του 2007 σε απευθείας μετάδοση από το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και στο τέλος συναυλίας αφιερωμένης στον Μάνο Χατζιδάκι, ο συγκινημένος Γιώργος Μαρίνος τραγουδά το «Έλα σε μένα», τραγούδι που πριν από χρόνια του είχαν κάνει δώρο ο Μάνος Χατζιδάκις και ο Νίκος Γκάτσος.
  • Παρασκευή 18 Μαρτίου: Το 2011, σε στούντιο της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, ο Λουκιανός Κηλαηδόνης και ο Γιάννης «Μπαχ» Σπυρόπουλος, με ένα πιάνο, τραγουδούν τα «Θερινά σινεμά» του Λουκιανού Κηλαηδόνη.

_____________

Info

«Στιγμές Αρχείου» στο Δεύτερο Πρόγραμμα 103.7

Σιδερής Πρίντεζης

Δεύτερα 14 – Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022, στις 09:00 και στις 19:00

#defteroprogramma #ΠάρεΤοΔεύτεροΜαζίΣου #ΣτιγμέςΑρχείου #70ΧρόνιαΔεύτερο

Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7

Live Streaming: www.deftero.gr

Facebook: www.facebook.com/defteroprogramma.fm

Instagram: https://www.instagram.com/defteroprogramma/

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Δεύτερου: webradio.ert.gr/programma-deftero/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

TOP NEWS