Τρίτο Πρόγραμμα: Άκου! Η παράσταση αρχίζει! – «Επικίνδυνες Μαγειρικές» | 02.01.2022, 22:00

Οι «Επικίνδυνες Μαγειρικές» του Ανδρέα Στάικου κάνουν πρεμιέρα την Κυριακή 02 Ιανουαρίου 2022 στις 22:00 στο Τρίτο Πρόγραμμα.

Δύο νέοι άντρες (Ζαχαρίας Ρόχας, Άρης Παπαδημητρίου), ανακαλύπτουν τυχαία ότι έχουν την ίδια ερωμένη (Κερασία Σαμαρά), μια λαίμαργη, αδηφάγα, σαγηνευτική γυναίκα-αράχνη, που ασκώντας επάνω τους μια ακαταμάχητη έλξη τους πλέκει βίαια στον ιστό της.

Οι δύο ήρωες αρχίζουν να την διεκδικούν ο καθένας τους μόνο για τον εαυτό του, με όπλο την μαγειρική τους δεινότητα. Τους κατευθύνει σ΄αυτό ένας μυστηριώδης υποκινητής,(Κωνσταντίνος Τζούμας), ο οποίος κινεί τα νήματα της μαγειρικής σύγκρουσης των αντεραστών και φαίνεται να έχει δικούς του λόγους που τον εμπλέκουν σ΄αυτήν την ερωτική διαμάχη.

Συνταγές και γεύσεις ζωντανεύουν, παρασύρουν στην απόλαυση και παίζουν κρίσιμο ρόλο σ΄αυτήν τη λαχταριστή ιστορία αποπλάνησης και απενοχοποίησης των αισθήσεων, την οποία αφηγείται ο Ανδρέας Στάικος.

Οι “Επικίνδυνες Μαγειρικές”, το μυθιστόρημα που γνώρισε μεγάλη επιτυχία ως θεατρικό έργο εντός και εκτός συνόρων και δοκιμάστηκε κινηματογραφικά το 2010, μεταφέρεται στο ραδιόφωνο σε σκηνοθεσία Κερασίας Σαμαρά και κάνει πρεμιέρα την πρώτη Κυριακή της νέας χρονιάς στην εκπομπή “Το Θέατρο της Κυριακής στο Τρίτο” στο πλαίσιο των Νέων Ηχογραφήσεων της ΕΡΤ.

Μουσική Σύνθεση: Τάσος Καρακατσάνης
Ηχοληψία- Επεξεργασία ήχου: Βίκτωρ Μαστέλλα

Επιμέλεια-Παρουσίαση: Μάρα Καλούδη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

TOP NEWS