Τρίτο Πρόγραμμα: Χωρίς φεστιβάλ PROMS, αλλά σε απευθείας σύνδεση από Λονδίνο | 10.09.2022, 21:00

Στον απόηχο του θανάτου της βασίλισσας Ελισσάβετ Β’ της Αγγλίας, η τελευταία βραδιά του φεστιβάλ PROMS ακυρώνεται. Οι Βρετανοί περίμεναν τη νύχτα αυτή από το 2019, δεδομένων των υγειονομικών περιορισμών που υπήρξαν το ‘20 και το ‘21. Αντί για λαμπρή γιορτή όμως, το βράδυ του Σαββάτου στο Λονδίνο και σε ολόκληρη την Αγγλία θα τηρηθεί πένθος.

Και όμως: πιστό στο μουσικό ραντεβού με τους ακροατές του, το Τρίτο Πρόγραμμα θα βρίσκεται την ιδιαίτερη αυτή ημέρα στο κέντρο της βρετανικής πρωτεύουσας. Ο Γιάννης Φίλιας από το studio του Τρίτου στην Αθήνα και η Αλεξάνδρα Γιαλίνη από το Λονδίνο, θα μεταδώσουν  τον παλμό της ιστορικής αυτής στιγμής έτσι όπως αποτυπώνεται στη βρετανική κοινωνία και στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Μια δίωρη μουσική περιπλάνηση, με παράλληλο σχολιασμό για τη ζωή και το θάνατο της πολυσυζητημένης βασίλισσας, η οποία είχε στενή σχέση με το Royal Albert Hall, καθώς και το τέλος εποχής που η απώλειά της οριοθετεί για την πατρίδα της. Σάββατο βράδυ στις 21.00 από το Τρίτο Πρόγραμμα, σε απευθείας σύνδεση με Λονδίνο.

Συντονιστείτε στο Τρίτο Πρόγραμμα 90,9 & 95,6

Info

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022, στις 21:00

Χωρίς PROMS, αλλά απευθείας από Λονδίνο

Live Streaming: https://www.ertecho.gr/radio/trito/

Facebook: https://www.facebook.com/tritoprogramma

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

TOP NEWS