Τρίτο Πρόγραμμα – “Little Shop of Horrors” στην εκπομπή “Η Μούσα του Musical” | 10.11.2021, 19:00

Βασισμένο στην ομώνυμη μαύρη κωμωδία του 1960, το “Μαγαζάκι του Τρόμου” περιγράφει την ιστορία του Seymour, ενός εσωστρεφή νεαρού που δουλεύει σε ανθοπωλείο.

Ο Seymour καλλιεργεί ένα αλλόκοτο φυτό, το οποίο κάποια μέρα θα καταλήξει να έχει υπερφυσικές διαστάσεις και να τρέφεται μυστικά … με ανθρώπους. Ένα τέτοιο concept δε θα μπορούσε παρά να ενδιαφέρει έντονα τη show biz της δεκαετίας του ‘80 που προσπαθούσε με κάθε τρόπο να αποδυθεί την όποια λογική συνέχεια κουβαλούσαν οι προηγούμενες δεκαετίες.

Το έργο ξαναγυρίστηκε σε ταινία το 1986, όχι ως remake της πρωτότυπης του ‘60, αλλά ως κινηματογραφική μεταφορά του νέου musical.
Το “Μαγαζάκι” άργησε να δει τα φώτα του μεγάλου Broadway. Μετά την πρώτη δοκιμαστική περίοδο off-Broadway το 1982, αφού ενθουσίασε κοινό και κριτικούς, μεταπήδησε κατευθείαν στην άλλη όχθη του Ατλαντικού και έκανε πρεμιέρα στο West End.
Στο Broadway δεν ανέβηκε παρά δέκα χρόνια μετά, το 2003, με τον εξαίρετο Hunter Foster στο ρόλο του Seymour, την Kerry Butler στο ρόλο της Audrey, καθώς και το υπόλοιπο ονειρεμένο new Broadway cast, που θα απολαύσουμε κι εμείς αυτή την Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου, στις 19.00.

 

Παραγωγή – παρουσίαση: Γιάννης Φίλιας

_______
Info

Alan Menken: “Little Shop of Horrors” (Το Μαγαζάκι του Τρόμου)


“Η Μούσα του Musical”

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021, στις 19:00

Παραγωγή – παρουσίαση: Γιάννης Φίλιας

Τρίτο Πρόγραμμα 90,9 & 95,6

Live Streaming: www.trito.gr

Facebook: www.facebook.com/tritoprogramma

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

TOP NEWS