Τρίτο Πρόγραμμα: «Ο θησαυρός της πίσω αυλής» – ΠΡΕΜΙΕΡΑ νέας εκπομπής | 22.03.2023, 20:10

Το ελληνικό τραγούδι ως πηγή έμπνευσης και πολιτισμού αναδεικνύεται στη νέα εκπομπή με τίτλο «Ο θησαυρός της πίσω αυλής» που επιμελείται και παρουσιάζει ο Γιώργος Ν. Φλωράκης και κάνει πρεμιέρα στο Τρίτο Πρόγραμμα την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023, στις 20:10 και θα μεταδίδεται κάθε Τετάρτη την ίδια ώρα.

Η εκπομπή φιλοδοξεί να αναδείξει τους θησαυρούς της ελληνικής μουσικής, φέρνοντας στο φως τεκμήρια μοναδικών συνεργασιών, αναδεικνύοντας από το ευρύτατο φάσμα του ελληνικού τραγουδιού, το κομμάτι εκείνο που είναι σχετικά άγνωστο στο ευρύ κοινό.

Ο Γιώργος Ν. Φλωράκης, διακεκριμένος τραγουδιστής, με πολλές επιτυχημένες συμμετοχές σε συναυλίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ανασύρει και παρουσιάζει δημιουργήματα Ελλήνων συνθετών. Με επίκεντρο το ελληνικό τραγούδι «συνομιλεί» με τον κινηματογράφο, το θέατρο, το χορό, τη ζωγραφική, τη λογοτεχνία και την ποίηση, μέσα από σπάνιες  δημιουργίες.

Η νέα εκπομπή του Τρίτου Προγράμματος «Ο θησαυρός της πίσω αυλής». Το ελληνικό τραγούδι στις πιο σπάνιες δημιουργίες του, που αποκαλύπτεται και σε όσους δεν το αγαπούν. Για να το αγαπήσουν!

Συντονιστείτε στο Τρίτο Πρόγραμμα 90,9 & 95,6

Info

«Ο θησαυρός της πίσω αυλής»

Από Τετάρτη 22 Μαρτίου και κάθε Τετάρτη στις 20:10

Live Streaming: webradio.ert.gr/trito

Facebook: https://www.facebook.com/tritoprogramma

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

TOP NEWS