Το δικό του Repair Café συστήνει ο Ελληνικός Οργανισμός Ανακύκλωσης, καλώντας τους επισκέπτες της 83ης ΔΕΘ να επισκεφθούν το ειδικά διαμορφωμένο καφέ στο εξωτερικό Περίπτερο του Δήμου Θεσσαλονίκης και να φέρουν για επισκευή τις συσκευές τους. 

Συγκεκριμένα, από την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου έως την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να φέρει τις χαλασμένες ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές του και να τις επισκευάσει μαζί με εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό, που θα το συμβουλεύει για την κατάστασή τους και για την ορθή περιβαλλοντικά εναπόθεσή τους σε περίπτωση οριστικής βλάβης.

Μια ξεχωριστή ιδέα που έχει υλοποιηθεί με επιτυχία στο παρελθόν και που προωθεί την επαναχρησιμοποίηση των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών και τη μείωση της αλόγιστης αγοράς νέων.

Το Repair Cafe, άλλωστε, είναι ένας από τους πιο ευχάριστους τρόπους για να γνωρίσει κανείς πώς επισκευάζονται οι ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές του και ποιος είναι ο σωστός τρόπος διαχείρισής τους όταν πάψουν οριστικά να λειτουργούν.

Το ωράριο λειτουργίας του Repair Cafe είναι:
Παρασκευή 14/9: 17:00-21:00
Σάββατο 15/9: 17:00-21:00
Κυριακή 16/9: 10:00-14:00

Για περισσότερες πληροφορίες: www.eoan.gr

Μοιράσου το άρθρο: