Το Hip Hop Smile Festival, το φεστιβάλ που έγινε θεσμός, επιστρέφει για 5η συνεχή χρονιά και προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να χορέψουν και να διασκεδάσουν στηρίζοντας παράλληλα Το Χαμόγελο Του Παιδιού, καθώς όλα τα έσοδα του φεστιβάλ, που φέτος φιλοξενείται στη σκηνή του «Passport Κεραμεικός», θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στον εθελοντικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό!

ΧαμογελοΣκοπός της διοργάνωσης είναι μέσα από τις μουσικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες να προβληθεί η εθελοντική συνεισφορά ως ένα χρήσιμο εργαλείο στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε. Η προβολή γίνεται μέσω ανθρώπων και καλλιτεχνών με αξίες και ιδανικά, που μοιράζονται την τέχνη τους, για τη διάδοση της ιδέας του μικρού Αντρέα και του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Κύριο μέλημα των διοργανωτών, πέρα από την ανάδειξη των νέων καλλιτεχνών της hip hop κουλτούρας, είναι και η οικονομική ενίσχυση του οργανισμού.

Iratus, Athens Finest, Wisdom, POH και Magic Spark θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Στη σκηνή μαζί τους, για να προθερμάνει το κοινό, ο Dj Twelve.

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

Passport Κεραμεικός (Κεραμεικού 58 & Μαραθώνος, Κεραμεικός)!

Είσοδος: 10€

Προπώληση εισιτηρίων:

  • Jackals Tattoo ( Ηρώων Πολυτεχνείου 11, Πειραιάς)
  • The Finest Cuts- Barber Shop (Μιλτιάδου 13-15 Περιστέρι)

Όλα τα έσοδα του φεστιβάλ θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στον εθελοντικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Το Χαμόγελο Του Παιδιού».

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Μοιράσου το άρθρο: