Αυτά τα Χριστούγεννα, μια ομάδα παιδιών κάνει αξέχαστες χριστουγεννιάτικες διακοπές στο κέντρο της Αθήνας, παίζοντας και συμμετέχοντας σε δημιουργικές και βιωματικές δράσεις του Μουσείου Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης.

Χριστουγεννιάτικο Camp στο Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης

Μέσα από χριστουγεννιάτικες κατασκευές, κάλαντα, ζαχαροπλαστική, μουσικοκινητικά και θεατρικά παιχνίδια, face painting αλλά και επισκέψεις στα κοντινά Μουσεία και στους χώρους τέχνης, οι μικροί φίλοι κάνουν ένα μαγικό εορταστικό ταξίδι στον κόσμο της γνώσης, της τέχνης και της δημιουργίας.

Με αφετηρία το Μουσείο εξερευνούν όχι μόνο τη γειτονιά της Πλάκας, αλλά κάνουν και ένα φανταστικό ταξίδι σε Χριστουγεννιάτικα ήθη, έθιμα και παραδοσιακά παιχνίδια από όλο τον κόσμο.

Ημέρες διεξαγωγής: 24,27,30,31/12 – 02,03/01

Ώρες: 9:00 έως 13:00.

Πληροφορίες:

  • Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για παιδιά ηλικίας 5 έως 10 ετών
  • Τα παιδιά πρέπει να έχουν μαζί τους: σακίδιο, παγούρι και άνετα ρούχα.
  • Το ημερήσιο κόστος συμμετοχής είναι είκοσι ευρώ (20€), ενώ προβλέπεται πακέτο για τρεις ημέρες με κόστος 50€ και πακέτο για όλες τις ημέρες (έξι) με κόστος 90€. Έκπτωση 10% για αδέλφια.
  • Το πρόγραμμα διατίθεται σε πακέτα προσφοράς, ειδικά διαμορφωμένα για οργανωμένες ομάδες παιδιών καθώς και από ομίλους εταιρειών.
  • Τα εργαστήρια διεξάγονται από έμπειρους και καταξιωμένους συνεργάτες του μουσείου.
  • Υπεύθυνο προσωπικό φροντίζει για την ομαλή ροή του προγράμματος και την ασφάλεια των παιδιών.
  • Το πρόγραμμα πραγματοποιείται στο κτίριο που στεγάζεται το Μουσείο, στο κέντρο της Πλάκας.

 

Μια χριστουγεννιάτικη νύχτα στο Μουσείο

Πού φωλιάζει τα κρύα βράδια το πνεύμα των Χριστουγέννων; Πού παίρνει ένα μικρό υπνάκο ο Άγιος Βασίλης πριν μοιράσει τα δώρα στα παιδιά;

To Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης καλεί τους μικρούς του φίλους να πάρουν πιτζάμες και υπνόσακους και να διανυκτερεύσουν στον χώρο του Μουσείου. Ένα πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις και χριστουγεννιάτικη διάθεση τους χαρίζει μια πραγματικά διαφορετική γιορτινή εμπειρία.

Χριστουγεννιάτικες ιστορίες και παραμύθια, εργαστήρια ζαχαροπλαστικής και εικαστικών, κατασκευές, face painting και ένα διασκεδαστικό και γευστικό κυνήγι θησαυρού σε ένα άκρως εορταστικό κλίμα με πολλές ακόμα χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις!

Προσέλευση: Σάββατο 28 Δεκεμβρίου, 19:00
Αποχώρηση: Κυριακή 29 Δεκεμβρίου, 12:00
Τιμή: 60€

Πληροφορίες: Για παιδιά από 7 ετών – Περιορισμένες θέσεις

Συμπεριλαμβάνεται η διανυκτέρευση, τα γεύματα των παιδιών, οι δραστηριότητες και ένα  χριστουγεννιάτικο εργαστήρι το πρωί της Κυριακής, με την ομάδα του Μουσείου. Τα παιδιά πρέπει να έχουν μαζί τους: υπνόσακο, μαξιλάρι, πιτζάμες, παντόφλες, ζεστά και άνετα ρούχα, οδοντόβουρτσα-οδοντόκρεμα.

 

Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης

Τριπόδων 23, Αθήνα

Τηλ: 210 3250341

www.ekedisy.gr

 

Μοιράσου το άρθρο: