Από την 1η Απριλίου 2017, τα παιδιά, ηλικίας 6-17 ετών, γίνονται Μικροί Συγγραφείς στο ert.gr και στη διαδικτυακή Ραδιοτηλεόραση. Τη διαδικασία παρουσίασαν (4/5/2017) στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ και στην εκπομπή «Απολύτως σχετικό», με τους Ανδρέα Παπασταματίου και Στεφανία Χαρίτου, οι δημοσιογράφοι που επιμελούνται το διαδραστικό αυτό πασχαλινό project, Ασπασία Κακολύρη και Τζένη Χαραλαμπίδου.

Ακούστε το απόσπασμα από την εκπομπή «Απολύτως σχετικό» του Πρώτου Προγράμματος 

Τέσσερις αγαπημένοι συγγραφείς, οι Κάρμεν Ρουγγέρη, Χριστίνα Κουλουμπή, Βαγγέλης Ηλιόπουλος και Κώστας Στοφόρος, γράφουν αποκλειστικά για το ert.gr την ημιτελή πασχαλινή ιστορία τους και προσκαλούν τα παιδιά, ηλικίας από έξι (6) έως δεκαεπτά (17) ετών, να γίνουν «Μικροί συγγραφείς» και να δώσουν το δικό τους τέλος… Όλες οι ιστορίες θα αναρτώνται στο site mikroisyggrafeis.ert.gr και το κάθε παιδί μπορεί να εκτυπώνει τη δική του ιστορία-παραμύθι.

Από την 1η Απριλίου 2017 τα παιδιά επιλέγουν την ιστορία που τους εμπνέει, δίνουν τη δική τους εκδοχή για το τέλος της και τη στέλνουν έως και τις 23 Απριλίου 2017 στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] (για τη συμμετοχή των παιδιών, απαιτείται η συγκατάθεση γονέων και κηδεμόνων).

Τη Δευτέρα 15 Μαΐου 2017, ώρα 14:00, η Γενική Διεύθυνση Νέων Μέσων της ΕΡΤ Α.Ε. θα πραγματοποιήσει ηλεκτρονική κλήρωση και θα προσφέρει 20 παιδικά βιβλία γνωστών εκδοτικών οίκων σε 20 παιδιά που θα έχουν λάβει μέρος στη δράση «Μικροί Συγγραφείς» το Πάσχα.


 

Info

«Μικροί Συγγραφείς» το Πάσχα

Ημερομηνία: 1η Απριλίου έως 23 Απριλίου 2017

Site: mikroisyggrafeis.ert.gr

Email: [email protected]

  • Ιδέα-επιμέλεια: Ασπασία Κακολύρη, Τζένη Χαραλαμπίδου
  • Εικονογράφηση: Ιφιγένεια Ηλιάδου
  • Web developer: Μαίρη Σταθοπούλου

story2-03

Μοιράσου το άρθρο: