Αιώνια έφηβος και πανέτοιμος για τολμηρές πτήσεις, ο Πίτερ Παν, ο αγαπημένος σύντροφος των παιδικών μας χρόνων, την Κυριακή 1η Οκτωβρίου, στις 5 το απόγευμα, από τη σκηνή του Olivier Theatre του Λονδίνου «πετάει» στην Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη του Μεγάρου, στο πλαίσιο των δορυφορικών μεταδόσεων από το National Theatre Live.

Μικροί και μεγάλοι έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν μαζί του, μέσα από μια παραμυθένια παραγωγή με ακροβατικά, μουσική και πλούσια σκηνοθετικά ευρήματα και να απολαύσουν το κοσμαγάπητο έργο του Jim Barrie (Τζιμ Μπάρι) σε μια νέα θεατρική διασκευή, γεμάτη εκπλήξεις αλλά και εναέριες κινήσεις.

Πρόκειται για μια συμπαραγωγή του Εθνικού Θεάτρου της Αγγλίας και του Bristol Old Vic Τheatre, σε σκηνοθεσία της Sally Cookson (γνωστής στους φίλους του NTL από τη σκηνοθεσία της Jane Eyre), με πρωταγωνιστή τον αεικίνητο Paul Hilton [Πολ Χίλντον]. Στο πλάι του  ο… ακαταμάχητα θηλυκός Κάπτεν Χουκ της Anna Francolini [Άνν Φρανκολίνι], που ερμηνεύει επίσης τον ρόλο της κυρίας Ντάρλινγκ! Η μετάδοση συνοδεύεται από αγγλικούς υπότιτλους και πραγματοποιείται σε συνεργασία με τη Βρετανική Πρεσβεία και το British Council. Μια φανταστική ιστορία που συνεχίζει να μιλά με τρυφερότητα στις καρδιές όλων μας για το θέμα της ενηλικίωσης και όχι μόνο…

NT LIVE – «Πίτερ Παν» («Peter Pan») του Jim Barrie (1860-1937)

Συνολική διάρκεια: 2 ώρες και 30 λεπτά με διάλειμμα 20 λεπτών

Παίζουν οι ηθοποιοί: Saikat Ahamed, Suzanne Ahmet, Marc Antolin, Will Bower, Lois Chimimba, Laura Cubbitt, Phoebe Fildes, Anna Francolini, Ruth Hammond, Felix Hayes, Paul Hilton, Amaka Okafor, Ekow Quartey, Dan Wheeler, Madeleine Worrall.

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Sally Cookson

Δραματουργία: Mike Akers

Σκηνικά: Michael Vale

Κοστούμια: Katie Sykes

Σχεδιασμός φωτισμών: Aideen Malone

Μουσική: Benji Bower

Ηχητικός σχεδιασμός: Dominic Bilkey

Κινησιολογική σκηνοθεσία: Dan Canham

Σκηνοθεσία εναέριας κινησιολογίας: Gwen Hales

Σκηνοθεσία κουκλοθεάτρου: Toby Olié

Σκηνοθεσία πάλης: Rachel Bown-Williams, Ruth Cooper-Brown (RC ANNIE Ltd)

Συνεργάτις σκηνοθέτις: Ellen Havard

Βοηθός σκηνοθέτη εναέριας κινησιολογίας: Tom Ratcliffe

Αγωγή λόγου: Jeannette Nelson, Charmian Hoare

Τιμές εισιτηρίων: 8 € (φοιτητικά) και 15 €

Τηλ.: 210 72.82.333

www.megaron.gr

Μοιράσου το άρθρο: