Ο παππούς Ζαχαρίας και ο μικρός Θανάσης, οι νέοι κουκλο-ήρωες της Παραμυθοχώρας, διηγούνται, κάθε Δευτέρα, τις πιο συναρπαστικές ιστορίες σε μικρούς και μεγάλους και ανοίγουν ένα παράθυρο στον κόσμο της φαντασίας. Ραντεβού τη Δευτέρα 11 Μαΐου, στις 17:00, με το αγαπημένο παραμύθι «Ο Τζακ και η μαγική φασολιά».

Ο παππούς Ζαχαρίας λατρεύει τα λαϊκά παραμύθια και κάθε εβδομάδα μας συστήνει και ένα καινούργιο μικρό θησαυρό από τη λαϊκή μας παράδοση, ενώ ο μικρός Θανάσης προτιμά κλασικές και αγαπημένες ιστορίες. Κάθε εβδομάδα θα μας φέρνουν μέσα από τη μοναδική τεχνική αφήγησης με κούκλες της Μαρίας και Σπυριδούλας Παπαγεωργίου κι ένα καινούργιο παραμύθι στο σπίτι μας.

Η ψηφιακή σκηνή του youtube γίνεται τόπος «συνάντησης»… μέχρι να καταφέρουμε ξαναβρεθούμε στη σκηνή, με φώτα, σκηνικά, κουστούμια, μουσική. Κι όλοι μαζί να ξαναγίνουμε ένα! Μια ανάσα ένα γέλιο δυνατό!

Ραντεβού τη Δευτέρα 11 Μαΐου με το αγαπημένο παραμύθι «Ο Τζακ και η μαγική φασολιά». Τα παραμύθια θα ανεβαίνουν κάθε Δευτέρα στις 17:00 και θα είναι διαθέσιμα για 24 ώρες.

 

«Ο Τζακ και η μαγική φασολιά»

https://www.youtube.com/watch?v=RHMP5KLEeZw&feature=youtu.be

Link για το κανάλι της Παραμυθοχώρας:

https://www.youtube.com/channel/UCkX3noeY4rw-ijayCo0k0ig

Μοιράσου το άρθρο: