Το διαδικτυακό project του ηλεκτρονικού περιοδικού Ραδιοτηλεόραση «Μικροί συγγραφείς» το Πάσχα, φιλοξένησε η εκπομπή της ΕΡΤ1 «Μαζί το Σαββατοκύριακο», με την Ελένη Χρονά και τον Γιάννη Σκάλκο, την Κυριακή 9 Απριλίου. Οι δημοσιογράφοι Ασπασία Κακολύρη και Τζένη Χαραλαμπίδου παρουσίασαν τους «Μικρούς συγγραφείς» και τη διαδικασία συμμετοχής στη δράση και κάλεσαν τα παιδιά, ηλικίας από 6 έως και 17 ετών, να γράψουν τις δικές τους πασχαλινές ιστορίες…

Λίγα λόγια για τους «Μικρούς συγγραφείς»

Τέσσερις συγγραφείς, οι Κάρμεν Ρουγγέρη, Χριστίνα Κουλουμπή, Βαγγέλης Ηλιόπουλος και Κώστας Στοφόρος, γράφουν αποκλειστικά για το ert.gr την ημιτελή πασχαλινή ιστορία τους και προσκαλούν τα παιδιά, ηλικίας από έξι (6) έως δεκαεπτά (17) ετών, να δώσουν το δικό τους τέλος.

easterIntroPhoto1021x576(1)Οι ιστορίες είναι οι εξής:

Το πρώτο Πάσχα της ζωής μου των Κάρμεν Ρουγγέρη και Χριστίνας Κουλουμπή

Το μυστήριο του πασχαλινού λαγού του Κώστα Στοφόρου

Γίνεται Πάσχα χωρίς κόκκινα αυγά; του Βαγγέλη Ηλιόπουλου

Ολες οι ιστορίες αναρτώνται στο site  mikroisyggrafeis.ert.gr και το κάθε παιδί μπορεί να εκτυπώνει τη δική του ιστορία-παραμύθι με την εικονογράφηση της ζωγράφου και γραφίστριας του ert.gr Ιφιγένειας Ηλιάδου.

story2-03

Τη Δευτέρα 15 Μαΐου 2017, ώρα 14:00, η Γενική Διεύθυνση Νέων Μέσων της ΕΡΤ Α.Ε. θα πραγματοποιήσει ηλεκτρονική κλήρωση και θα προσφέρει 20 παιδικά βιβλία γνωστών εκδοτικών οίκων σε 20 παιδιά που θα έχουν λάβει μέρος στη δράση «Μικροί Συγγραφείς» το Πάσχα.

Επιλέξτε την ιστορία που σας εμπνέει, δώστε τη δική σας εκδοχή για το τέλος της και στείλτε τη στην ηλεκτρονική διεύθυνση mikroisyggrafeis@ert.gr


INFO

«Μικροί Συγγραφείς» το Πάσχα

Site: mikroisyggrafeis.ert.gr

Email: mikroisyggrafeis@ert.gr

Ιδέα-επιμέλεια: Ασπασία Κακολύρη, Τζένη Χαραλαμπίδου

Εικονογράφηση: Ιφιγένεια Ηλιάδου

Web developer: Μαίρη Σταθοπούλου

 

Μοιράσου το άρθρο: