Η συναρπαστική σειρά ντοκιμαντέρ «Το Σύμπαν» (The Universe), που κάνει πρεμιέρα, σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση, στην ΕΡΤ2, τη Δευτέρα 8 Ιουνίου, στις 17:15, μας αποκαλύπτει τα μυστικά ενός απέραντου κόσμου και μας «ταξιδεύει» στο Διάστημα.

Οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2 θα απολαύσουν όλα τα επεισόδια του τέταρτου κύκλου της σειράς, από τη Δευτέρα 8 Ιουνίου έως και την Τρίτη 23 Ιουνίου 2020 (εκτός των Σαββατοκύριακων), στις 17:15.
Ήρθε η ώρα να ρίξουμε μια νέα ματιά στο Σύμπαν! Στα μυστήρια του Σύμπαντος βρίσκουμε τα μυστικά του παρελθόντος μας και το κλειδί για το μέλλον μας.

Σειρά ντοκιμαντέρ 12 επεισοδίων, παραγωγής History Channel 2009

Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που ο άνθρωπος πήγε πρώτη φορά στο Διάστημα, αλλά τώρα αποκαλύπτονται τα μεγαλύτερα μυστικά του. Τα μηχανοκίνητα ρομπότ έχουν πρόσβαση στον κόκκινο βράχο του Άρη. Η NASA διερευνά τα χτυπήματα σε κομήτες με υπερφόρτιση.

Τα διαστημικά τηλεσκόπια καταγράφουν βίαιες εικόνες της γέννησης των αστεριών και της κατάρρευσής τους σε μαύρες τρύπες.

Όλα αυτά έχουν αλλάξει σημαντικά τον τρόπο που βλέπουμε τη ζωή στη Γη. Καθώς ο δικός μας πλανήτης στροβιλίζεται με τις επιπτώσεις της υπερθέρμανσης, είναι φυσικό να κοιτάζουμε στους ουρανούς και να αναρωτιόμαστε για όσα έχουμε. Υπάρχει κάπου αλλού στο Σύμπαν ζωή; Ή, δεν υπάρχει πραγματικά άλλο μέρος όπως η Γη μας;

Κάθε επεισόδιο εξετάζει πώς έγιναν οι ανακαλύψεις και μέσα από τις συναρπαστικές ιστορίες επιστημόνων και εξερευνητών μαθαίνουμε τα πάντα για το Σύμπαν.

Μοιράσου το άρθρο: