Την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου όλοι οι πολίτες είναι προσκεκλημένοι να γιορτάσουν στην ανοιχτή εκδήλωση παράδοσης του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος προς την ελληνική κοινωνία, μέσα από ένα καλλιτεχνικό πείραμα συνύπαρξης και ποικιλομορφίας.

Αναπάντεχες καλλιτεχνικές συναντήσεις συνθέτουν ένα πρόγραμμα-έκπληξη αποσπάσματα του οποίου θα αποκαλυφθούν σε ποικίλα σημεία του ΚΠΙΣΝ, προσκαλώντας τους επισκέπτες να γίνουν μέρος της γιορτής!

Χορός, μουσική, τραγούδι, αφηγήσεις, αστική κουλτούρα και happenings συναντιούνται σε έναν δημιουργικό διάλογο και αντανακλούν τις απεριόριστες δυνατότητες έκφρασης που μπορεί να αγκαλιάσει το ΚΠΙΣΝ.

Ολόκληρη η εκδήλωση θα μεταδίδεται «ζωντανά» σε οθόνες στην Αγορά, στον Πύργο Βιβλίων, στον Φάρο και στο Ξέφωτο, και στο τέλος όλοι μαζί οι επισκέπτες θα στρέψουν το βλέμμα τους προς τον ουρανό για να απολαύσουν ένα εντυπωσιακό show πυροτεχνημάτων!

Τη σκηνοθετική επιμέλεια του προγράμματος υπογράφει ο Θωμάς Μοσχόπουλος.

Είσοδος ελεύθερη
Έναρξη εκδήλωσης: 18:00

DSC_0516-1021x681Οι διαθέσιμες θέσεις στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος έχουν εξαντληθεί.

Η εκδήλωση είναι σχεδιασμένη ώστε όλοι οι επισκέπτες να γίνουν μέρος της γιορτής παρακολουθώντας και συμμετέχοντας σε δρώμενα που θα διαδραματίζονται σε ποικίλα σημεία του ΚΠΙΣΝ.
Παράλληλα, η εκδήλωση θα μεταδίδεται ζωντανά σε οθόνες στην Αγορά, τον Πύργο Βιβλίων, τον Φάρο και το Ξέφωτο.
Για την παρουσία σας στους χώρους των αναμεταδόσεων αλλά και τους επιπλέον χώρους εντός του ΚΠΙΣΝ που θα φιλοξενήσουν καλλιτεχνικά δρώμενα, δεν απαιτείται προεγγραφή.

 

Μοιράσου το άρθρο: