Οι θρυλικοί Γαλάτες επιστρέφουν στις κινηματογραφικές αίθουσες, στη διασκεδαστική, μεταγλωττισμένη και με υπότιτλους, ταινία κινούμενων σχεδίων, «Αστερίξ: Το μυστικό του μαγικού ζωμού».

Η νέα περιπέτεια, «Αστερίξ: Το μυστικό του μαγικού ζωμού», σφύζει από δράση, αστείες στιγμές, ατακοδόρικους διαλόγους και ποπ αναφορές καθώς ξετυλίγει μία πρωτότυπη ιστορία που παραμένει πιστή στο πνεύμα των κόμικς των Goscinny και Uderzo, και που υπόσχεται να προσφέρει απολαυστικό θέαμα στους νέους και τους παλιότερους φίλους του γαλατικού χωριού.

Στην ελληνική μεταγλωττισμένη εκδοχή, τις φωνές τους δανείζουν η Τόνια Σωτηροπούλου στην πάντα φουριόζα και πανέμορφη σύζυγο του Μαθουσαλίξ και ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος στον επιβλητικό και πάντα ανήσυχο Ιούλιο Καίσαρα.

 

Σύνοψη
Έπειτα από μια πτώση κατά τη συγκομιδή του γκι, ο δρυΐδης Πανοραμίξ αποφασίζει πως είναι καιρός να εξασφαλίσει το μέλλον του χωριού.
Μαζί με τον Αστερίξ και τον Οβελίξ ξεκινά ένα ταξίδι στον γαλατικό κόσμο, αναζητώντας έναν νεαρό, ταλαντούχο δρυΐδη, για να του μεταδώσει το Μυστικό του Μαγικού Ζωμού.

 

Συντελεστές

Βασισμένο στο έργο των  René Goscinny και Albert Uderzo

Σκηνοθεσία: Louis Clichy και Alexandre Astier

Σενάριο: Alexandre Astier, Louis Clichy

Μια πρωτότυπη ιστορία του Alexandre Astier

Σκηνοθεσία: Louis Clichy, Alexandre Astier

Διευθυντής Φωτογραφίας: David Dulac

Υπεύθυνοι animation: Coline Veith, Jérôme Charton

 

Ακούγονται: Christian Clavier, Bernard Alane, Daniel Mesguich, Alex Lutz, Alexandre Astier, Elie Semoun, Gérard Hernandez, Guillaume Briat, François Morel, Lionnel Astier, Florence Foresti

 

Στην ελληνική μεταγλώττιση ακούγονται: Γιάννης Υφαντής, Κώστας Δαρλάσης, Γιάννος Κοιλάκος, Βασίλης Μηλιός, Άντρια Ράπτη, Τηλέμαχος Κρεβάικας, Ανδρέας Ευαγγελάτος, Νίκος Ιωαννίδης, Πέγκυ Μανωλά, Νίκος Νίκας, Τάσος Κωστής, Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, Χρήστος Συριώτης, Βασίλης Παπαστάθης, Θάνος Παρασκευόπουλος, Γιώργος Σκουφής, Σοφία Τσάκα, Τόνια Σωτηροπούλου και Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος
Σκηνοθετική επιμέλεια: Σοφία Τσάκα
Ηχοληψία: Θοδωρής Κάτσικας
Στούντιο μεταγλώττισης: Sierra Post

 

Διάρκεια: 85’

 

Μοιράσου το άρθρο: