Η καταπράσινη «Αποβάθρα» της Αμαξοστοιχίας-Θεάτρου το Τρένο στο Ρουφ υποδέχεται ξανά το κοινό για αποδράσεις… χωρίς αποσκευές, με φόντο το θρυλικό Orient Express, τα ελαιόδεντρα και τις ανθισμένες πικροδάφνες, και με ξεχωριστές μουσικές παραστάσεις, stand up comedy, προβολές και καλλιτεχνικά δρώμενα.

Από αρχές Ιουλίου, στο υπαίθριο stage της Αποβάθρας, μουσικές παραστάσεις, stand up comedy, προβολές και καλλιτεχνικά δρώμενα θα σας ψυχαγωγήσουν και,παρά τις αποστάσεις, θα φέρουν χαμόγελα και τις καρδιές μας ακόμα πιο κοντά.

 

 

Θα πέσουν οι μάσκες / Stand up Parody of Life

Ο stand up comedian Γιώργος Ριζόπουλος παρουσιάζει -αβασάνιστα και αβάδιστα- μια παρωδία της καθημερινής ζωής και φωτίζει με χιούμορ τα σκοτάδια της!

 

ΠέSto… με τραγούδια

Όλα τα λέμε με τραγούδια…

Μουσικές του κόσμου και μια αγκαλιά τραγούδια νέα και παλιά, σύγχρονα και ρετρό, με υπέροχες φωνές, ιδιαίτερες ενορχηστρώσεις, πολύ χιούμορ και θεατρικότητα στην υπαίθρια Αποβάθρα του Τρένου του κόσμου με την Αθηνά Ρούτση και τον Λάμπρο Παπαγεωργίου στο τραγούδι και στα κρουστά, την Άλκηστη Ραυτοπούλου στα πλήκτρα και τις ενορχηστρώσεις και τον Φώτη Μυλωνά στα πνευστά, την κιθάρα και το μαντολίνο.

 

Σύντομα θα ανακοινωθούν και άλλα καλλιτεχνικά δρώμενα.

Μοιράσου το άρθρο: