Η Δήμητρα Γαλάνη, σ’ ένα ταξίδι στον χρόνο και στον κόσμο, παρουσιάζει στις 14 και 15 Φεβρουαρίου, τη μουσική παράσταση με τίτλο «Έρωτα εσύ…», στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Το αφιέρωμα «Έρωτα εσύ…», το οποίο παρουσιάζεται στο πλαίσιο της σειράς Γέφυρες, είναι μια μουσική περιπλάνηση στον ερωτικό λόγο και σε θεσπέσιες μουσικές που έχει λατρέψει το κοινό. Έχοντας τα τελευταία χρόνια ολοκληρώσει ή συμμετάσχει σε σημαντικότατα projects (Chronos, Αφιέρωμα Ξαρχάκου στον Βαμβακάρη, παραστάσεις με την Ορχήστρα Βασίλης Τσιτσάνης), η Δήμητρα Γαλάνη έρχεται στο Μέγαρο με άλλη διάθεση, πιο ποπ, πιο ηλεκτρική και σαφώς πιο «διεθνική».

Δουλεύοντας ισότιμα με τους σπουδαίους καλλιτέχνες, που αποτελούν το γκρουπ της και με τους προικισμένους συνεργάτες της, με τους οποίους μοιράζεται τη σκηνή, φτιάχνει ένα μουσικό σκηνικό καθαρά ερωτικό και ταξιδιάρικο.

Με δύο δημιουργικούς μουσικούς της νεότερης γενιάς, αλλά και εξαιρετικούς τραγουδιστές, την Ελληνοβραζιλιάνα βραβευμένη συνθέτρια και τραγουδοποιό Κατερίνα Πολέμη και τον ταλαντούχο συνθέτη Ευστάθιο Δράκο, η Δήμητρα Γαλάνη δημιουργεί έναν υπέροχο ερωτικό διάλογο ανάμεσα σε τραγούδια που αποτελούν διεθνή διαχρονικά στάνταρντ (βραζιλιάνικα, ιταλικά, αγγλικά, γαλλικά και κυρίως ελληνικά) και μιλούν κατευθείαν στην καρδιά, στο σώμα, στο μυαλό, στις αισθήσεις των ανθρώπων.

Μαζί της, έξι εξαίρετοι μουσικοί, μόνιμοι συνεργάτες της εδώ και καιρό, οι οποίοι θα αιφνιδιάσουν το κοινό για άλλη μια φορά με απρόσμενες διασκευές, θα δώσουν μια νέα προσέγγιση και θα φέρουν στο φως τα ωραιότερα ερωτικά τραγούδια κάθε εποχής από το ελληνικό και παγκόσμιο ρεπερτόριο.

Ειδική συμμετοχή: η τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια Παυλίνα Βουλγαράκη.

Το πρόγραμμα της παράστασης επιμελήθηκαν η Δήμητρα Γαλάνη και η ραδιοφωνική παραγωγός Μαργαρίτα Μυτιληναίου.

Παίζουν οι μουσικοί:
Σεραφείμ Γιαννακόπουλος | τύμπανα
Στέλιος Προβής | μπάσο
Σπύρος Μάνεσης | πιάνο
Μηνάς Λιάκος | κιθάρα
Γιάννης Ράλλης | κιθάρα
Ορέστης Μπενέκας | πλήκτρα

Τιμές εισιτηρίων

10€ (φοιτητές, νέοι έως 25 ετών, άνεργοι, ΑμεΑ, 65+, πολύτεκνοι) ● 15€ (Ζώνη Ε) ● 25€ (Ζώνη Δ) ● 30€ (Ζώνη Γ) ● 35€ (Ζώνη Β) ● 40€ (Ζώνη Α) ● 50€ (Διακεκριμένη Ζώνη)

Eισιτήρια

Τηλ.: 210 7282333, megaron.gr

 

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών 

Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας

 

Μοιράσου το άρθρο: