Τη συναυλία «Στυλ και χορός στο πέρασμα του χρόνου» παρουσιάζει η Ελληνική Συμφωνική Ορχήστρα Νέων, την Τετάρτη 7 Μαρτίου, στις 8.30 το βράδυ, στην Εναλλακτική Σκηνή Εθνικής Λυρικής Σκηνής του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Η Ελληνική Συμφωνική Ορχήστρα Νέων (ΕΛΣΟΝ), με ιδρυτή και μουσικό διευθυντή τον Διονύση Γραμμένο και με σκοπό την ανάδειξη και εκπαίδευση των νέων ταλαντούχων Ελλήνων μουσικών στο συμφωνικό και οπερατικό ρεπερτόριο, παρουσιάζει τη δεύτερη συναυλία της στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Στη συναυλία παρουσιάζονται τα έργα Οτορίνο Ρεσπίγκι Παλαιοί χοροί και άριες, σουίτα αρ. 3, Π. Ι. Τσαϊκόφσκι Παραλλαγές πάνω σε ένα θέμα ροκοκό για βιολοντσέλο και ορχήστρα, έργο 33, και Λ. Β. Μπετόβεν Συμφωνία αρ. 7 σε λα μείζονα, έργο 92. Προσκεκλημένος σολίστ είναι ο τσελίστας Αλεξέι Στάντλερ, νικητής του Grand Prix TONALi του 2012 στο Αμβούργο, υπό τη διεύθυνση του μουσικού διευθυντή και ιδρυτή της ΕΛΣΟΝ, Διονύση Γραμμένου.

Είσοδος ελεύθερη με δελτία προτεραιότητας, τα οποία διανέμονται δύο ώρες πριν από την έναρξη της συναυλίας από τα ταμεία της ΕΛΣ.

Διεύθυνση Ορχήστρας: Διονύσης Γραμμένος
Σολίστ: Αλεξέι Στάντλερ (βιολοντσέλο)

Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής

Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
Τηλ. 213 0885700

Μοιράσου το άρθρο: