Ένα βιωματικό σεμινάριο που μας δίνει τη δυνατότητα να εξερευνήσουμε το συναίσθημα του θυμού σε σχέση με τα όριά μας μέσα από τη σωματική έκφραση, με τη Susana Noemi Abigador, διοργανώνει το Μουσείο Συναισθημάτων, την Παρασκευή 17 Μαΐου, από τις 18:00 έως τις 21:00.

«Ο θυμός και τα όριά μας!»

Στόχος είναι να ακολουθήσουμε μια μικρή διαδρομή σωματικής έκφρασης όπου το σώμα μας γίνεται μέσο αυτογνωσίας και επικοινωνίας και μπορεί να μας αποκαλύψει πολύτιμες πληροφορίες.

Πώς η παραβίαση των ορίων μας (είτε από εμάς τους ίδιους, είτε από τους ανθρώπους που σχετιζόμαστε, είτε από καταστάσεις που μας υπερβαίνουν) μπορεί να προκαλέσει το συναίσθημα του θυμού;

Πόσο και πώς υπερασπίζομαι τα όριά μου;

Σέβομαι τα όρια που θέτω και τα όρια που συναντώ;

Μπορώ να πω το Ναι ή το Όχι;

Μπορώ να ζητήσω κάτι για μένα;

Υποστηρίζω τις επιλογές μου;

Διεκδικώ τα θέλω μου;

Το επιμορφωτικό σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, παιδαγωγούς, ψυχολόγους, θεραπευτές και όλους όσοι θέλουν να συμμετάσχουν για την προσωπική τους ανάπτυξη.

Συμμετέχουμε στις ασκήσεις, ο καθένας με ό,τι φέρει και με ό,τι είναι πρόθυμος να μοιραστεί, ξεκινώντας από εκεί όπου βρισκόμαστε.

 

Με τη Susana Noemi Abigador

Eκπρόσωπο της Expresion Corporal (Σωματικής Έκφρασης) στην Ελλάδα, δημιουργό του συστήματος Danza Vital, σύμβουλο βιωματικής μεθοδολογίας, συγγραφέα του βιβλίου «Όταν το σώμα μιλάει», ομιλήτρια το 2016 στα tedxkids Αθήνας και tedx Μυτιλήνης.

 

Ημερομηνίες και ώρες:

Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

18:00 έως 21:00

Μοιράσου το άρθρο: