Ρούχα, παιχνίδια, έπιπλα, φωτογραφίες, παιχνίδια, οπτικοακουστικά ντοκουμέντα και οτιδήποτε άλλο έχεις κρατήσει και αγαπάς από τη δεκαετία του ’80 μπορεί να βρεθεί ανάμεσα στα εκθέματα του «GR80s. Η Ελλάδα του Ογδόντα στην Τεχνόπολη», της πρώτης μεγάλης συμμετοχικής έκθεσης για τη σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας, που διεξάγεται το Σάββατο 12 Νοεμβρίου, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

Έχεις κρατήσει εισιτήρια από το Rock in Athens ή το παλιό σου Perfecto από το Μοναστηράκι; Βρίσκεις κι εσύ στις ντουλάπες της μαμάς σου πουκάμισα με βάτες και κορμάκια γυμναστικής; Έχεις παρακολουθήσει προεκλογικές ομιλίες του Ανδρέα κρατώντας πλαστική σημαία του ΠΑΣΟΚ; Έχεις ακόμα στα συρτάρια σου σχολικές εκθέσεις, τετράδια και ελέγχους;

Από τις 12.00 ώς τις 18.00, μπορείς να φέρεις τα δικά σου αντικείμενα, να δεις από κοντά όσα εκτίθενται ήδη και να ανταλλάξεις αναμνήσεις με όσους -όπως κι εσύ- έχουν κάτι από το Ογδόντα. Η ομάδα των GR80s θα βρίσκεται εκεί για να παραλάβει τα αντικείμενά σου και να φυλάξει τις αναμνήσεις σου σε ασφαλές μέρος.

Σχετικά με την έκθεση «GR80s. Η Ελλάδα του Ογδόντα στην Τεχνόπολη»

gr80s_02Η ιστορική-πολιτιστική-αναβιωτική έκθεση «GR80s. Η Ελλάδα του Ογδόντα στην Τεχνόπολη» διοργανώνεται, από τον Ιανουάριο ως το Μάρτιο του 2017, από την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων σε σύμπραξη με τη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση. Στόχος της έκθεσης είναι η ανασύσταση της δημόσιας και ιδιωτικής ζωής της δεκαετίας του ‘80 μέσα από 4.000 διαδραστικά εκθέματα, 4 θεματικές ενότητες, 13 περίπτερα, σπάνιες φωτογραφίες, πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό και περισσότερες από 30 παράλληλες εκδηλώσεις.

INFO

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Ημερομηνία: Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

Ωρα: 12:00-18:00

Χώρος: Κτίριο «Δεξαμενές Καθαρισμού», Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Πειραιώς 100, Γκάζι

Website: www.gr80s.gr

Facebook page: www.facebook.com/GRR80s/

Μοιράσου το άρθρο: