Εναν ξεκαρδιστικό ύμνο στο συνολικό έργο του Αριστοφάνη, την «Αριστοφανιάδα», βασισμένη σε μία πρόταση της ομάδας ΙΔΕΑ, παρουσιάζει το ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης, τη Δευτέρα 29 Αυγούστου, στις 9 το βράδυ, στο Θέατρο Βράχων.

Μέσα σε μιάμιση ώρα, με καταιγιστικούς ρυθμούς παρουσιάζονται μπροστά στα μάτια του κοινού όλοι οι σπουδαίοι ρόλοι, οι κεντρικές συμβάσεις, τα μοτίβα και η δημιουργική ευφυΐα του πατέρα της κωμωδίας.

 237_aristofaniada (1)

Ο Αριστοφάνης πεθαίνει πάνω σε μια πρόβα τη στιγμή ενός έντονου διαπληκτισμού με τους ηθοποιούς του και πηγαίνοντας στον Άδη προσπαθεί να πείσει τους θεούς του κάτω κόσμου να του χαρίσουν μια εβδομάδα ζωής, ώστε να ανεβάσει το τελευταίο έργο του, και το… πανηγύρι αρχίζει.
Έργα και ημέρες του μεγάλου μας κωμικού παρελαύνουν επί σκηνής, σε ένα ξεκαρδιστικό, δροσερό αλλά και συγκινητικό έργο, ανακατεύοντας με μαεστρία όλα τα ύφη της κωμωδίας!

Πρωταγωνιστούν:  Αντώνης Καφετζόπουλος, Γεράσιμος Γεννατάς, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Ευαγγελία Μουμούρη, Γιάννης Δρακόπουλος, Θάνος Τοκάκης

Τιμή εισιτηρίων προπώλησης έως 30/6, 10€ και από 30/6 και μετά 12€.

Τιμές εισιτηρίων την ημέρα παράστασης 12€ (φοιτητικό & ανέργων), 15€ κανονικό

110_4

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Δραματουργική επεξεργασία – σύνθεση κειμένων: Ομάδα ΙΔΕΑ (Κώστας Γάκης, Κωνσταντίνος Μπίμπης, Αθηνά Μουστάκα) και  Δημήτρης Ζουγκός

Σκηνοθεσία – μουσική: Κώστας Γάκης

Sound Designer-μουσικός επί σκηνής: Στέφανος Τορτόπογλου

Σκηνικά: Παναγιώτα Κοκκορού

Κοστούμια: Βασιλική Σύρμα

Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη

Βοηθός σκηνοθέτη: Iρις Κανδρή

Οργάνωση παραγωγής: Λευτέρης Πλασκοβίτης

Μοιράσου το άρθρο: