«Μια βραδιά στην Πόλη», η Ευανθία Ρεμπούτσικα εμφανίζεται, στις 15 και 16 Απριλίου, στο θέατρο Παλλάς, σ’ ένα συναρπαστικό μουσικό ταξίδι.

Το… ταξίδι περιλαμβάνει μουσικές από πολυβραβευμένα soundtracks όπως το “Baharat” ή αλλιώς «Πολίτικη Κουζίνα», το «Babam ve oglum» το οποίο βραβεύτηκε με το Discovery Soundtrack Award στη Γάνδη, το «Ulak» καθώς και συνθέσεις από την πρόσφατη δουλειά της για τις ταινίες «Birleşen Gönüller», “Nadide hayiat” και “Iftarlik gazoz”. Θα ακουστούν επίσης μουσική και τραγούδια από το άλμπουμ της «Το Aστέρι και η Eυχή» καθώς και έργα από τις θεατρικές παραγωγές «Φθινοπωρινή Iστορία», “Το Τρίτο Στεφάνι” και «Συρανό ντε Μπερζεράκ». Από το πρόγραμμα δεν θα μπορούσαν να λείψουν αποσπάσματα από τη μουσική και τα τραγούδια της δουλειάς για την ταινία του Τάσου Μπουλμέτη, “1968”.

Μαζί της επί σκηνής η Έλλη Πασπαλά και η Dilek Koç. Η Έλλη Πασπαλά, αγαπημένη ερμηνεύτρια μεγάλων συνθετών, που ερμηνεύει με το δικό της μοναδικό τρόπο τα παλιότερα αλλά και τα νέα τραγούδια της Ευανθίας, άλλοτε μας απογειώνει και μας παρασύρει και άλλοτε μας καθηλώνει και μας συγκινεί με την ερμηνεία της. Η Dilek Koç, με μία μεγάλη διαδρομή στα μουσικά ρεύματα των Βαλκανίων θα ξεναγήσει το κοινό με την ιδιαίτερη φωνή της από τη Θεσσαλονίκη στις μελωδίες και στα αρώματα της Ανατολής.

Στη σκηνή συνοδοιπόροι της σε αυτή τη βραδιά και τέσσερις μουσικοί: ο Θάνος Σταυρίδης στο ακορντεόν, ο Πάνος Δημητρακόπουλος στο κανονάκι, ο Ανδρέας Συμβουλόπουλος στο πιάνο, ο Γιάννης Οικονομίδης στην τρομπέτα και ο Γιάννης Παπαγιανούλης στα κρουστά και τα τύμπανα.

Θέατρο Παλλάς

Βουκουρεστίου 5 – Αθήνα

 

15 & 16 Απριλίου

 

Τιμές εισιτηρίων:

VIP: 60 ευρώ

Διακεκριμένη ζώνη: 45 ευρώ

Α’ Ζώνη: 28 ευρώ

Β’ Ζώνη: 20 ευρώ

Γ’ Ζώνη: 15 ευρώ

Δ’ Ζώνη: 13 ευρώ

Φοιτητικά & Ανέργων:

B’ Ζώνη: 17 ευρώ

Γ’ Ζώνη: 12 ευρώ

Δ’ Ζώνη: 10 ευρώ

Ηχοληψία: Νίκος Δεκίρης

Artwork: Χριστίνα Ρεμπούτσικα

Video: Ραχήλ Καλατζοπούλου

Μοιράσου το άρθρο: