Δύο πολύ αγαπητοί ηθοποιοί, η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Μελέτης Ηλίας, έρχονται στο «Σημείο συνάντησης» της ΕΡΤ1, τη Δευτέρα 6 Ιουλίου, στις 00:15, και μιλούν για τα επαγγελματικά τους σχέδια, ενώ αποκαλύπτουν και άγνωστες πτυχές από τη ζωή τους.

Η Κατερίνα και ο Μελέτης θα υποδυθούν το πρωταγωνιστικό ζευγάρι της σειράς «Τα καλύτερά μας χρόνια» που θα παρακολουθούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες την ερχόμενη σεζόν στην ΕΡΤ και αυτή η συνεργασία τους γίνεται αφορμή για μία εκ βαθέων συζήτηση.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη, ευδιάθετη και ειλικρινής, μιλά για το νέο της επαγγελματικό βήμα στην τηλεόραση, ενώ θυμάται τα κομβικά σημεία στη μέχρι τώρα καριέρα της. Αναφέρεται στον ρόλο της μητρότητας και στη χαρά που αντλεί από την οικογενειακή ζωή, αλλά ταυτόχρονα αναδεικνύει και τις δύσκολες στιγμές του έγγαμου βίου.

Επίσης, ανοίγει την καρδιά της και αποκαλύπτει ποια ήταν η απώλεια που τη σημάδεψε στη ζωή της. Ακόμη, μιλάει για την εμπειρία της ως μέλος κριτικής επιτροπής τηλεοπτικού σόου και εξηγεί γιατί δεν θέλει να ασχοληθεί επαγγελματικά με την παρουσίαση παρά τις προτάσεις που δέχεται ανά διαστήματα.

Ο Μελέτης Ηλίας περιγράφει τι αντίκτυπο είχε η περίοδος της καραντίνας, τόσο στον ίδιο όσο και στην οικογένειά του, τα μαθήματα που πήρε και τα γεγονότα για τα οποία αναθεώρησε. Μιλάει για το πώς είναι η καθημερινότητα ενός ηθοποιού με δύο παιδιά και πώς η ψυχανάλυση τον βοήθησε να αποκτήσει επαγγελματική πληρότητα μαζί με προσωπική ευτυχία. Θυμάται τα επαγγέλματα που σκεφτόταν να ακολουθήσει πριν την υποκριτική -μεταξύ άλλων ποδοσφαιριστής και δημοσιογράφος- και τι τον έκανε τελικά να αλλάξει ρότα στα πρώτα αυτά επαγγελματικά σχέδια. Τέλος, αναφέρει ποιο στοιχείο του χαρακτήρα του θα ήθελε να αλλάξει.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Μελέτης Ηλίας έρχονται στο «Σημείο συνάντησης» της ΕΡΤ1 και μοιράζονται σ’ ένα αστικό σαλόνι, σκέψεις, συναισθήματα και στόχους ζωής.

Αρχισυνταξία: Μιχάλης Προβατάς

Σκηνοθεσία: Κώστας Μάνδυλας

Διεύθυνση παραγωγής: Production House

 

Μοιράσου το άρθρο: