Τι συμβαίνει όταν βρίσκεσαι σε ένα τηλεοπτικό στούντιο με τον άνθρωπο που έχεις δημιουργήσει οικογένεια και μοιράζεσαι όχι μόνο την ίδια καθημερινότητα αλλά και την ίδια επαγγελματική ιδιότητα; Την απάντηση δίνουν η ηθοποιός Μαρία Κορινθίου και ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιάννης Αϊβάζης, τη Δευτέρα 8 Ιουνίου, στις 00:15, στο «Σημείο συνάντησης» της ΕΡΤ1. 

Το αγαπημένο ζευγάρι έρχεται με διάθεση αφοπλιστικής ειλικρίνειας, έτοιμο να συζητήσει για όλα, στην ΕΡΤ1. 

Η Μαρία Κορινθίου, η οποία φέτος ερμηνεύει τον πιο σπουδαίο ρόλο της θεατρικής πορείας της, μιλάει με τον σύζυγό της για την κοινή ζωή τους και την καλλιτεχνική συνύπαρξή τους.

Ο Γιάννης Αϊβάζης αναπολεί, θυμάται και περιγράφει αναμνήσεις από την εποχή που γνωρίστηκε με τη γυναίκα του και όταν αργότερα δημιούργησαν την οικογένειά τους. Ποιος ζηλεύει περισσότερο; Μετανιώνουν που δεν απέκτησαν δεύτερο παιδί; Θα παρουσιάσουν ποτέ μαζί εκπομπή;

Μια εκπομπή με έντονο το προσωπικό στοιχείο, καθώς φωτίζει την κοινή πορεία των δύο ηθοποιών και συζύγων. Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης μιλούν ειλικρινά, χωρίς περιστροφές και ενστάσεις, στο «Σημείο συνάντησης» της ΕΡΤ1.

Αρχισυνταξία: Μιχάλης Προβατάς

Σκηνοθεσία: Κώστας Μάνδυλας

Διεύθυνση παραγωγής: Production House

Μοιράσου το άρθρο: