Τη μουσική παράσταση ελαφρού τραγουδιού, «Ιστορία μιας αγάπης», παρουσιάζει ο Δαυίδ Ναχμίας στη Θεσσαλονίκη, στο Θέατρο Αριστοτέλειον, την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου, στις 20:30.

Μία πλούσια περιδιάβαση στα χρυσά μουσικά δημιουργήματα ενός αιώνα, που μόνο αρχή γνώρισε. Ένα ταξίδι σ’ έναν αλλιώτικο ελληνικό γαλαξία, όπου οι άνθρωποι τραγούδαγαν μέσα απ’ την ψυχή τους για τον έρωτα και την αγάπη, για τους καημούς και τις πίκρες τους, για τη νιότη και τα χρόνια που δεν γυρίζουν ξανά ποτέ πίσω.

Ο εικοστός αιώνας, είναι μία αστείρευτη πηγή αριστουργηματικών τραγουδιών που γράφτηκαν για νέους, που δεν σκόπευαν ποτέ να γεράσουν. Εκεί βρίσκονται να μας περιμένουν πάντα υπομονετικά ο Σουγιούλ, ο Γιαννίδης, ο Σακελλάριος, η Βέμπο, η Δανάη, η Μαίρη Λω κι η Στέλλα Γκρέκα. Ο Χρήστος Χαιρόπουλος, ο Τραϊφόρος, ο Πολυμέρης και ο Μαρούδας, για να τραγουδήσουν για τον κόσμο που άλλαξε, για δυο πράσινα μάτια με μπλε βλεφαρίδες… το πόσο λυπάμαι τα χρόνια που πήγαν χαμένα, για το παρηγορητικό κρασάκι, τη σπαραχτική έκκληση…  ας ερχόσουν για λίγο κι ας χανόσουν μετά… κι εκατοντάδες ακόμα λατρεμένα τραγούδια που συνθέτουν το απέραντα καλοσυνάτο σάουντρακ της ψυχής μας.

 

Συντελεστές

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Δαυίδ Ναχμίας

Ερμηνεία τραγουδιών: Δάκης

Συμμετέχουν: Θάνος Πολύδωρας, Εβελίνα Νικόλιζα

 

Ημέρα και ώρα παράστασης: Κυριακή 8 Δεκεμβρίου, στις 20:30

Διάρκεια παράστασης: 120′ (με διάλειμμα)

 

Τιμές εισιτηρίων:

Πλατεία: Ζώνη Α’, 18€-Zώνη Β’, 16€

Eξώστης: 13€-11€ (φοιτητικό-ανεργίας)

 

Θέατρο Αριστοτέλειον

Εθνικής Αμύνης 2, Θεσσαλονίκη

Τηλ:  2310 262051

aristoteleion.gr

Μοιράσου το άρθρο: