Η αισθηματική κωμωδία «Μέχρι ο γάμος να μας μεθύσει» (The wedding unplanner) του Ντάνι ντε λα Ορντέν, παραγωγής Ισπανίας 2020, που καταγράφει με χιούμορ και ρομαντισμό, την κρίση των 30, προβάλλεται στους κινηματογράφους από την Πέμπτη 2 Ιουλίου.

Τι θα γινόταν αν έπρεπε να οργανώσεις τον γάμο του αγαπημένου σου και η νύφη δεν ήσουν εσύ;

Η Μαρίνα είναι τριάντα χρονών και μια πολύ πετυχημένη διοργανώτρια γάμων. Σε αντίθεση, όμως, με τους πελάτες της, η Μαρίνα προτιμάει μια ζωή χωρίς δεσμεύσεις. Μέχρι τη νύχτα που ερωτεύεται τον Κάρλος. Το πρόβλημα στην ιστορία μας δεν είναι μόνο ότι ο Κάρλος ετοιμάζεται να παντρευτεί, αλλά ότι η αρραβωνιαστικιά του είναι παιδική φίλη της Μαρίνα… Τα ευτράπελα θα ξεκινήσουν όταν της ζητήσουν να είναι αυτή που θα οργανώσει τον γάμο τους.

Ο νέος σταρ του ισπανικού σινεμά Άλεξ Γκαρσία και η Μπελέν Κουέστα από το “Casa De Papel”, σε μια καλοκαιρινή αισθηματική κωμωδία.

Σημείωμα του σκηνοθέτη

Το “Μέχρι ο γάμος να μας μεθύσει” είναι μια ρομαντική κωμωδία που χρησιμοποιεί μεγάλες δόσεις χιούμορ και ρομαντισμού, ώστε να μιλήσει για την κρίση των 30, για την ηλικία δηλαδή που πρέπει κανείς να αποφασίσει αν θα ζήσει μια παρατεταμένη νεανική ζωή ή θα δημιουργήσει τον δικό του δρόμο. Όταν η Μαρίνα και ο Κάρλος ερωτεύονται παράφορα, αναγκάζονται και οι δυο να αντιμετωπίσουν τους φόβους τους. Από τη μια, η Μαρίνα θα πρέπει να αποφασίσει αν θέλει να ρισκάρει και να ανοίξει την καρδιά της σε κάποιον για πρώτη φορά, και, από την άλλη, ο Κάρλος θα χρειαστεί να αποφασίσει ανάμεσα σε μια σταθερή και άνετη ζωή στο πλευρό της μέλλουσας γυναίκας του, Αλέξια, ή να είναι ειλικρινής με τα συναισθήματά του και να δραπετεύσει με τη Μαρίνα. Μέσα από αυτούς τους δυο “δειλούς”, η ταινία μας προσφέρει μια διασκεδαστική οπτική στον τρόπο που οι φόβοι μας γίνονται η συνθήκη μέσα στην οποία ζούμε και πώς αργά ή γρήγορα πάντα καταλήγουν να βγάζουν τον χειρότερό μας εαυτό. Όμως, όταν έχεις να αντιμετωπίσεις τον εαυτό σου, όλα επιτρέπονται.

 

Μοιράσου το άρθρο: