Η παράσταση «Μπομπονιέρα» (ή πώς έλυσα τα θέματά μου)», του Βασίλη Τσιγκριστάρη, σε σκηνοθεσία Μάνου Κανναβού, παρουσιάζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στις 21:15, έως τις 4 Φεβρουαρίου, στον πολυχώρο Vault.

Μία σύγχρονη ελληνική κωμωδία, μία παράσταση που με οδηγό το χιούμορ πραγματεύεται τα εμπόδια των ανθρώπων να διεκδικήσουν και να διατηρήσουν ερωτικές σχέσεις.

«Για όλα αυτά που δεν έχουν ειπωθεί ποτέ στους οικείους μας και για όλα τα μικρά και μεγάλα μυστικά μας που κάποτε πρέπει να βγουν στην επιφάνεια».

Λίγα λόγια για το έργο

Η Χριστίνα, σε μία κρίση πανικού, εγκαταλείπει τη δεξίωση του γάμου της για να βρει καταφύγιο σε μία ταράτσα και την ακολουθεί ο καλύτερος της φίλος, που προσπαθεί να σώσει την κατάσταση. Εκεί συναντούν έναν άγνωστο, ο οποίος δεν θέλει για κανέναν λόγο να τους αποκαλύψει γιατί βρίσκεται εκεί. Όταν ανακαλύψουν ότι δεν υπάρχει τρόπος διαφυγής ο φόβος, η καχυποψία και η απόγνωσή τους θα αρχίσουν να αναδύονται. Μέσα από συμπτώσεις και αποκαλύψεις έρχονται αντιμέτωποι με κωμικοτραγικές καταστάσεις  που θ΄αλλάξουν την πορεία της ζωής τους για πάντα.

Μαζί εντοπίζουν και αναγνωρίζουν τους φόβους που τους καθιστούν ανίκανους ν’ αγαπήσουν, ν’ αγαπηθούν, να αισθανθούν ελεύθεροι και επιτυχημένοι. Ίσως αυτοί οι τρεις ασυνήθιστα διαφορετικοί άνθρωποι δεν έχουν βρεθεί και τόσο τυχαία σε αυτή την ταράτσα…

 

Συντελεστές

Κείμενο: Βασίλης Τσιγκριστάρης

Σκηνοθεσία: Μάνος Κανναβός

Σκηνικά-κοστούμια: Γεωργία Μπούρδα

Μουσική επιμέλεια: Μάνος Αντωνιάδης

Φωτισμοί: Βαγγέλης Μούντριχας

Φωτογραφίες: Ροζίτα Φοράδη

Βίντεο: Δημήτρης Μαντζαφός

Παίζουν: Κατερίνα Γεωργάκη, Τάσος Δέδες, Βασίλης Τσιγκριστάρης

 

Ημέρες παραστάσεων: Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:15, έως την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020

 

Διάρκεια: 60′ (χωρίς διάλειμμα)

 

Τιμές εισιτηρίων

Γενική είσοδος: 12€

Φοιτητές / Αμέα / κάτοχοι κάρτας ανεργίας: 10€

 

Πολυχώρος Vault Theatre Plus

Μελενίκου 26, Γκάζι

Τηλ: 213 0356472

https://vaulttheatre.gr

 

Μοιράσου το άρθρο: