Η «Αντίστροφη μέτρηση» για τον πιο ξεχωριστό, λαμπερό και αναπάντεχο διαγωνισμό τραγουδιού, την Eurovision 2020, συνεχίζεται στην ΕΡΤ. Ο Μιχάλης Μαρίνος, την Κυριακή 15 Μαρτίου, στις 17:00, στην ΕΡΤ1, μας ενημερώνει για όλα όσα συμβαίνουν στον μαγικό κόσμο της Eurovision, με καλεσμένο στην εκπομπή τον διακεκριμένο χορευτή και χορογράφο Φωκά Ευαγγελινό.

Η εκπομπή παρουσιάζει όλες τις νέες συμμετοχές των χωρών και ακολουθεί την πορεία της Στεφανίας και της ελληνικής αποστολής προς το Ρότερνταμ. Αποκλειστικά βίντεο, λαμπερά πρόσωπα, αναμνήσεις, ειδήσεις, δηλώσεις των πρωταγωνιστών, καθώς και μία αποκλειστική συνέντευξη του σχεδιαστή Βρεττού Βρεττάκου, μας ταξιδεύουν με τον καλύτερο τρόπο εκεί όπου χτυπάει η καρδιά της μουσικής και του λαμπερού θεάματος.

Την Κυριακή 15 Μαρτίου, στο πλατό της εκπομπής ο Φωκάς Ευαγγελινός, ο οποίος έχει αναλάβει την καλλιτεχνική επιμέλεια της φετινής εμφάνισης της Στεφανίας στην Eurovision, αποκαλύπτει μυστικά και συναρπαστικές καλλιτεχνικές ιστορίες. Ο άνθρωπος που έχει γράψει ξεχωριστή ιστορία και στον θεσμό του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision μιλάει στον Μιχάλη Μαρίνο για όλα όσα έχουν αξία να ακουστούν και να συζητηθούν.


«Eurovision-Αντίστροφη μέτρηση» στην ΕΡΤ1

Μία φορά την εβδομάδα, ο παρουσιαστής Μιχάλης Μαρίνος μάς ταξιδεύει στον μαγικό κόσμο της μουσικής, της μόδας, των εκπλήξεων και των πιο ανατρεπτικών εμφανίσεων.

Η Eurovision, το μεγάλο μουσικό γεγονός, μετράει αντίστροφα με πολλές αποκλειστικότητες, καλεσμένους, ρεπορτάζ και ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις.

Η εκπομπή «Eurovision – Αντίστροφη μέτρηση» θα μας θυμίσει τα παλιά αλλά πάνω από όλα θα αναδείξει τα καινούργια, ενώ παράλληλα θα μεταδώσει τα video clip των διαγωνιζόμενων χωρών στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού.

Επίσης, στην εκπομπή παρουσιάζονται η ιστορία του θεσμού, αποκλειστικές πληροφορίες για τους πρωταγωνιστές-ερμηνευτές, καθώς και όλα όσα συμβαίνουν στην Eurovision.

Ακόμη, στην εκπομπή θα ακούσουμε τη γνώμη του κόσμου, θα μιλήσουμε με καλλιτέχνες, θα παρακολουθήσουμε την προετοιμασία στην Ολλανδία και θα μάθουμε, από την αρχή, τι κάνει τόσο ξεχωριστή αυτή τη μεγάλη γιορτή μουσικής και αγάπης.

 

Παρουσίαση: Μιχάλης Μαρίνος

Σκηνοθεσία: Βικτώρια Βελλοπούλου

Σκηνογραφία: Γιούλικα Βεκρή

Μοντάζ: Πάνος Πολύζος

Διεύθυνση φωτογραφίας: Dragan Nikolic

Oργάνωση-Εκτέλεση παραγωγής: EYE FILM – Γιάννης Kαραχάλιος – Βικτώρια Βελλοπούλου

Μοιράσου το άρθρο: