Σάββατο 24 Ιουνίου 2017, στις 20:30. O Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έρχονται στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης για να μιλήσουν λιγότερο για μπάσκετ, και περισσότερο για την αξία της διαδρομής, για το τι σημαίνει «Έλληνας» και για όλα όσα χρειάζονται για να φτάσεις ψηλά.

Σε μια απρόσμενη σύμπραξη, το Ίδρυμα Ωνάση υποδέχεται στη Στέγη τον Γιάννη και τον Θανάση Αντετοκούνμπο. Η δύσκολη αφετηρία, τα εμπόδια και η αξία τους, οι ευκαιρίες και η διεκδίκησή τους θα είναι η βάση της συζήτησης με την Αφροδίτη Παναγιωτάκου, διευθύντρια Τομέα Πολιτισμού Ιδρύματος Ωνάση.

Η συζήτηση θα έχει παράλληλη διερμηνεία και στην ελληνική νοηματική γλώσσα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, με απαραίτητη την προκράτηση θέσης στο infotickets@sgt.gr Μπορείτε να κρατήσετε 1 ή 2 θέσεις, σημειώνοντας για κάθε θέση Ονοματεπώνυμο, κινητό τηλέφωνο και email. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Το σύστημα προκρατήσεων θα είναι ανοιχτό από την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017, στις 9 το πρωί.

Η συζήτηση θα μεταδοθεί ζωντανά στο facebook και στο site της Στέγης (και σε αγγλική διερμηνεία). Tα βίντεο παραμένουν διαθέσιμα στο sgt.gr και μετά το τέλος της εκδήλωσης.

Συντελεστές

Επιμέλεια: Αφροδίτη Παναγιωτάκου, διευθύντρια Τομέα Πολιτισμού Ιδρύματος Ωνάση

Ομάδα διαχείρισης έργου: Νίκος Αθανασόπουλος, Δημήτρης Δρίβας, Αλέξανδρος Μωρέλλας, Κανέλλα Ψυχογυιού

Σκηνοθεσία, Οργάνωση & εκτέλεση παραγωγής: Whatever Productions

Σκηνικό: Εύα Μανιδάκη

Φωτισμοί: Ελευθερία Ντεκώ

Στέγη Ιδρύματος Ωνάση

Κεντρική Σκηνή

24 Iουνίου 2017

Ωρα: 20:30

 

 

 

 

Μοιράσου το άρθρο: