Ο Γιώργος Περρής, μετά από την περιοδεία του με τον Μάριο Φραγκούλη το καλοκαίρι του 2016, με αφορμή και τη συνεργασία τους στον δίσκο «Κιβωτός» καθώς και τη sold out συναυλία τους στο Ηρώδειο, ανεβαίνει στη σκηνή του θεάτρου Άλφα – Ιδέα, στις 15 και 22 Φεβρουάριου και φέρνει στην καρδιά του χειμώνα τη δική του «Ηλιοφάνεια».

GP_Poster(1)Ο Γιώργος Περρής σας ξεναγεί στον δικό του μουσικό κόσμο, που μιλά και τραγουδά σε πολλές γλώσσες και περιλαμβάνει στιγμές από τη δισκογραφία και τα ταξίδια του καλλιτέχνη σε όλο τον κόσμο.

«Ηλιοφάνεια» είναι και ο τίτλος ενός από τα δύο νέα τραγούδια που έγραψαν για εκείνον η Ευανθία Ρεμπούτσικα και ο Άρης Δαβαράκης και παίζονται live για πρώτη φορά σε αυτόν τον κύκλο εμφανίσεων. Το αποτέλεσμα της συνεργασίας των τριών καλλιτεχνών κυκλοφορεί στα μέσα Ιανουαρίου του 2017, με το πρώτο single με τίτλο «Ποιος φοβάται την αγάπη».

Σκηνικό γι’ αυτή την «πρεμιέρα» της νέας δουλειάς του Γιώργου Περρή, το ιστορικό θέατρο των Αθηνών Άλφα – Ιδέα. Στο θέατρο, που ανανέωσε η Ομάδα Ιδέα, λειτουργεί κάθε Τετάρτη μία σύγχρονη μουσική σκηνή σε διεύθυνση της Μαργαρίτας Μυτιληναίου.

Πιο πρόσφατη συνάντηση του Γιώργου Περρή με το αθηναϊκό κοινό ήταν η συναυλία με τίτλο Mediterranea με την οποία αποχαιρέτησαν μαζί με τον Μάριο Φραγκούλη το καλοκαίρι στο Ηρώδειο. Στη συνέχεια βρέθηκε στη Ρωσία για δύο μεγάλες συναυλίες με τον θρυλικό Michel Legrand, έναν από τους μεγαλύτερους συνθέτες κινηματογραφικής μουσικής στον κόσμο και τρεις φορές βραβευμένο με Όσκαρ.

 

Ώρα έναρξης 20:30

Μοιράσου το άρθρο: