Ένα μελωδικό finale της δράσης «Live… από το σπίτι τους» ετοίμασαν και παρουσιάζουν οι Encardia για τους ακροατές του Δεύτερου Προγράμματος, την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020, στις 10 το βράδυ.

Ετοιμαστείτε για ένα ξεχωριστό ωριαίο πρόγραμμα με επιλογές από τη δισκογραφία του συγκροτήματος αλλά και ανέκδοτα τραγούδια σε πρώτη ραδιοφωνική ακρόαση!

Τον συντονισμό της δράσης «Live… από το σπίτι τους» έχει αναλάβει ο διευθυντής του Δεύτερου Προγράμματος Πάνος Χρυσοστόμου, ενώ οι παραγωγοί του Δεύτερου Δήμητρα Κόχιλα και Έλενα Διάκου, εκ περιτροπής, βρίσκονται στο studio του Δεύτερου κατά τη διάρκεια των συναυλιών, συντονίζοντας τις μεταδόσεις.

Όλα αυτά δεν θα ήταν εφικτά χωρίς την πολύτιμη συμβολή των τεχνικών εξωτερικών μεταδόσεων της ΕΡΑ με επικεφαλής τον Μάκη Γίγα, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την εξωτερική μετάδοση και ηχογράφηση.

Οι συναυλίες αναμεταδίδονται από το Πρώτο Πρόγραμμα, τη Φωνή της Ελλάδας και τους δεκαεννέα Περιφερειακούς Σταθμούς της ΕΡΤ, σε παράλληλη μετάδοση και από το web του Δεύτερου (https://webradio.ert.gr/deftero/)

«Live…από το σπίτι τους»

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020, στις 22:00

Encardia

Οργάνωση παραγωγής: Πάνος Χρυσοστόμου

Ηχοληψία: Μάκης Γίγας

Μοιράσου το άρθρο: