Οι Συναντήσεις με αξιοσημείωτους ανθρώπους ολοκληρώνονται την Κυριακή 28 Ιουνίου, στις 7 το απόγευμα, με δύο σημαντικούς ανθρώπους του πνεύματος, της επιστήμης και του θεάτρου. Ο Νίκος Καμτσής συνομιλεί με τον Γιώργο Κιμούλη και τον Κωνσταντίνο Δασκαλάκη σε live streaming από τη σελίδα του ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ στο facebook.

 

Από τη Βοστόνη και από το απρόσιτο MIT, ο δικός μας, καθηγητής της επιστήμης των υπολογιστών Κωνσταντίνος Δασκαλάκης και, από την Αθήνα, ο επίσης δικός μας Γιώργος Κιμούλης συζητούν με τον Νίκο Καμτσή και φιλοσοφούν ελεύθερα.
Για τον κόσμο μας, την επιστήμη και κατά πόσον κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη (η μήπως στρέφεται εναντίον μας), για τον άνθρωπο της παρούσας και επόμενης μέρας, για το μέλλον, το δικό μας και του πλανήτη.

Την Κυριακή στις 28 Ιουνίου, στις 19:00, σε live streaming από τη σελίδα του ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ στο facebook.

Έως σήμερα

Οι ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ έκαναν μεγάλες διαδρομές. Συμπληρώνοντας 12 live streaming, συνομίλησαν με πραγματικά αξιοσημείωτους ανθρώπους. Συνομίλησαν με ανθρώπους από τα Ηνωμένες Πολιτείες, Αγγλία, Γαλλία, Ισπανία, Πολωνία, από τη μακρινή Κολομβία και, φυσικά, από την Ελλάδα. Προσπάθησαν να καλύψουν όλους του τομείς και ρώτησαν σκηνοθέτες ηθοποιούς, χορογράφους, μουσικούς, ψυχίατρους, ώστε όσοι παρακολούθησαν την πρωτοβουλία του ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ να σχηματίσουν γνώμη αρθρωμένη από έγκυρα χείλη. Οι γνώμες του ψυχίατρου Alyossa Zim από το San Francisco και του θεατρικού συγγραφέα Νίκολας Καζάν από το Los Angeles, καθώς και του γνωστού Κολομβιανού χορογράφου Alvaro Restrepo από την Μπογκοτά συναντήθηκαν με τις γνώμες του Βασίλη Παπαβασιλείου, Δημήτρη Λιγνάδη, Σάββα Πατσαλίδη, Τάκη Τζαμαριά, Λυδίας Κονιόρδου, Θανάση Παπαγεωργίου, Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη από την Ελλάδα και… ζυμώθηκαν, ώστε να διακρίνουμε το πρόσωπο αυτού του αόρατου και άγνωστου εχθρού που αφαιρεί ζωές και απειλεί να σκοτώσει κάθε όρεξη για δημιουργικότητα με μοναδικό όπλο τον φόβο.

Ευχόμαστε, λοιπόν, σε όλους όσοι μας παρακολούθησαν (και όχι μόνο σ’ αυτούς αλλά σε όλους) Καλό καλοκαίρι, να είστε υγιείς και ίσως συναντηθούμε σε έναν άλλο χρόνο, μελλοντικό.

Η σελίδα του ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ στο facebook:  https://www.facebook.com/ToposAllouAeroplio/

Μοιράσου το άρθρο: