Την πιο αποκριάτικη όψη αποκτά την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, όπου μικροί και μεγάλοι έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν δωρεάν πλήθος δράσεων που ενεργοποιούν τη φαντασία, τη δημιουργικότητα και την εκφραστικότητα: facepainting, εκπαιδευτικά προγράμματα, εργαστήρια, χορό, παραστάσεις.


Στην Κεντρική Αυλή τα πρόσωπα των μικρών φίλων γίνονται καμβάς και μία μετακινούμενη διαδραστική παράσταση σαπουνόφουσκας δημιουργεί την πιο παραμυθένια ατμόσφαιρα. Στους Νέους Φούρνους φτιάχνουμε τις στολές σε ένα διασκεδαστικό εικαστικό εργαστήρι και είμαστε έτοιμοι για πάρτι. Στο INNOVATHENS – Αεριοφυλάκιο 2, οι λίγο μεγαλύτεροι φτιάχνουμε τα κοστούμια των ηρώων που αγαπάμε πιο πολύ και γιορτάζουμε όπως ταιριάζει σε μία τέτοια Κυριακή. Στη συνέχεια, οι μικρότεροι, φτιάχνουμε χαρτ…όψαρα και όσα άλλα ζώα θα θέλαμε να δούμε να ακολουθούν τους αγαπημένους σε όλους μας χαρταετούς. Οι Δεξαμενές Καθαρισμού μεταμορφώνονται σε… disco και ένα ξέφρενο μουσικοχορευτικό ταξίδι παντρεύει την τέχνη με την ψυχαγωγία. Το πρόγραμμα της ημέρας ολοκληρώνεται με μία μοναδική θεατρική παράσταση στο Αεριοφυλάκιο 1-Αμφιθέατρο, όπου ένα ξωτικό μεταμορφώνει τον Καραγκιόζη και όλους τους φίλους του σε… ζώα! Τι γίνεται τότε;


Κι επειδή το πνεύμα της Κυριακής αυτής, όπως όλα δείχνουν, είναι ιδιαίτερα εορταστικό, για τους λιλιπούτειους φίλους η είσοδος στην έκθεση 160 χρόνια made in Greece, Βιομηχανία, Πρωτοπορία, Καινοτομία είναι ελεύθερη.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε οικογένειες με παιδιά από 3 ετών και διαρκεί περίπου 60’.
Είσοδος ελεύθερη με απαραίτητη τηλεφωνική κράτηση.

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
Πειραιώς 100, Γκάζι
Τηλ. 213 0109300

Μοιράσου το άρθρο: