«ΠΟΠ μαγειρική» με τον Νικόλα Σακελλαρίου – Πρεμιέρα για τη νέα εκπομπή στην ΕΡΤ2

10:00 πμ | Τελευταία Ενημέρωση: 15.05.2020 3:57 μμ (UPD)

Η «ΠΟΠ μαγειρική» κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ2, το Σάββατο 23 Μαΐου, στις 13:15, με τον σεφ Νικόλα Σακελλαρίου να μαγειρεύει νόστιμες συνταγές με δύο από τα πιο γνωστά παραδοσιακά ΠΟΠ υλικά: φέτα και σύκα Βραυρώνος-Μαρκόπουλου.

Περίεργα υλικά; «Πειραγμένες» συνταγές; Απρόσμενοι συνδυασμοί; Υλικά που δεν τα βρίσκεις ούτε σε λεξικό; Πιάτα με σουρεαλιστική ονομασία ή πιάτα με ονομασία προέλευσης;

Επειδή όλοι μας θέλουμε να φάμε το καλό φαγητό και όχι… να μάθουμε πώς λέγεται, η ΕΡΤ2 φέρνει κάθε Σαββατοκύριακο στο τραπέζι μας τα καλύτερα πιάτα με ΠΟΠ προϊόντα.

Ο γνωστός σεφ Νικόλας Σακελλαρίου ανακαλύπτει τους γαστρονομικούς θησαυρούς της ελληνικής φύσης και μας ανοίγει την όρεξη με νόστιμα πιάτα από πιστοποιημένα ελληνικά προϊόντα. Μαζί του παραγωγοί, διατροφολόγοι και εξειδικευμένοι επιστήμονες μάς μαθαίνουν τα μυστικά της σωστής διατροφής.

Ο χώρος της εστίασης παραμένει ακόμα σε καραντίνα, αλλά το εστιατόριο της «ΠΟΠ μαγειρικής» κάνει ποδαρικό στην ΕΡΤ2, το Σάββατο 23 Μαΐου, στις 13:15, με τον Νικόλα Σακελλαρίου να μαγειρεύει νόστιμες συνταγές με δύο από τα πιο γνωστά παραδοσιακά ΠΟΠ υλικά: φέτα και σύκα Βραυρώνος-Μαρκόπουλου.

Την Κυριακή 24 Μαΐου 2020, στις 13:15, ο Νικόλας Σακελλαρίου μαγειρεύει γρήγορες και εύκολες συνταγές με ακόμη δύο γνωστά ΠΟΠ προϊόντα: κρητικό παξιμάδι και κασέρι. 

Καλή μας όρεξη!

ΠΟΠ μαγειρική
Με τον Νικόλα Σακελλαρίου
Σάββατο 23 Μαΐου 2020
και Κυριακή 24 Μαΐου 2020, στις 13:15

Παρουσίαση-επιμέλεια συνταγών: Νικόλας Σακελλαρίου

Αρχισυνταξία: Μαρία Πολυχρόνη

Διεύθυνση φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης

Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Καβαδάς

Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης

Εκτέλεση παραγωγής: GV Productions

Έτος παραγωγής: 2020

 

Μοιράσου το άρθρο: