Περίεργα υλικά; «Πειραγμένες» συνταγές; Απρόσμενοι συνδυασμοί; Υλικά που δεν τα βρίσκεις ούτε σε λεξικό; Πιάτα με σουρεαλιστική ονομασία ή πιάτα με ονομασία προέλευσης; Κάθε Σαββατοκύριακο, στις 13:15, η εκπομπή της ΕΡΤ2, «ΠΟΠ μαγειρική», με τον σεφ Νικόλα Σακελλαρίου, φέρνει στο τραπέζι μας τα καλύτερα πιάτα με ΠΟΠ προϊόντα.

Το Σάββατο 20 Ιουνίου, στις 13:15, ο σεφ Νικόλας Σακελλαρίου μάς μαγειρεύει   νόστιμες συνταγές με πατάτες Κάτω Νευροκοπίου, κελυφωτό φιστίκι Μεγάρων και Γραβιέρα Αγράφων. Μαζί του, η διατροφολόγος Αναστασία Δουλγέρη, η οποία μας μαθαίνει τα μυστικά της σωστής διατροφής

Κυριακή 21 Ιουνίου 2020, στις 13:15

«Τσακώνικη μελιτζάνα Λεωνιδίου – Σφέλα – Γραβιέρα Νάξου»

Την Κυριακή 21 Ιουνίου, ο αγαπημένος σεφ Νικόλας Σακελλαρίου μάς μαγειρεύει με τα καλύτερα ΠΟΠ προϊόντα. Η τσακώνικη μελιτζάνα Λεωνιδίου, η σφέλα και η γραβιέρα Νάξου έχουν την τιμητική τους!

Μαζί του, ο παραγωγός σφέλας Ηλίας Πετρόπουλος και ο διατροφολόγος Κωνσταντίνος Μπακόπουλος, οι οποίοι μας μαθαίνουν όλα όσα θέλουμε να ξέρουμε για τα πιστοποιημένα ελληνικά προϊόντα.

«ΠΟΠ μαγειρική»

Οι θησαυροί της ελληνικής φύσης, κάθε Σάββατο και Κυριακή στο πιάτο μας, στην ΕΡΤ2.

Καλή μας όρεξη!

Παρουσίαση-επιμέλεια συνταγών: Νικόλας Σακελλαρίου

Αρχισυνταξία: Μαρία Πολυχρόνη

Διεύθυνση φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης

Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Καβαδάς

Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης

Εκτέλεση παραγωγής: GV Productions

Έτος παραγωγής: 2020

Μοιράσου το άρθρο: