Περίεργα υλικά; «Πειραγμένες» συνταγές; Απρόσμενοι συνδυασμοί; Υλικά που δεν τα βρίσκεις ούτε σε λεξικό; Πιάτα με σουρεαλιστική ονομασία ή πιάτα με ονομασία προέλευσης; Η ΕΡΤ2, κάθε Σαββατοκύριακο, στις 13:15, φέρνει στο τραπέζι μας την «ΠΟΠ μαγειρική», με τον σεφ Νικόλα Σακελλαρίου, ο οποίος ετοιμάζει τα καλύτερα πιάτα με ΠΟΠ προϊόντα. 

Ο γνωστός σεφ Νικόλας Σακελλαρίου ανακαλύπτει τους γαστρονομικούς θησαυρούς της ελληνικής φύσης και μας ανοίγει την όρεξη με νόστιμα πιάτα από πιστοποιημένα ελληνικά προϊόντα. Μαζί του παραγωγοί, διατροφολόγοι και εξειδικευμένοι επιστήμονες μάς μαθαίνουν τα μυστικά της σωστής διατροφής.

Σάββατο 30 Μαΐου 2020, στις 13:15
Eπεισόδιο 3ο: «Φυστίκια Αιγίνης – Πορτοκάλια Μάλεμε – Σταφίδες Ηλείας»

Ο Νικόλας Σακελλαρίου μαγειρεύει νόστιμες συνταγές με φιστίκια Αιγίνης, πορτοκάλια Μάλεμε και σταφίδες Ηλείας.

Κυριακή 31 Μαΐου 2020, στις 13:15
Eπεισόδιο 4ο: «Αγκινάρες Ιρίων – Γαλοτύρι – Φυρίκια Πηλίου»

Ο Νικόλας Σακελλαρίου μαγειρεύει νόστιμες συνταγές με αγκινάρες Ιρίων, γαλοτύρι και φιρίκια Πηλίου.

Κάθε Σαββατοκύριακο οι συνταγές με τα καλύτερα ΠΟΠ προϊόντα έρχονται στο πιάτο σας!

Καλή μας όρεξη!

Παρουσίαση-επιμέλεια συνταγών: Νικόλας Σακελλαρίου

Αρχισυνταξία: Μαρία Πολυχρόνη

Διεύθυνση φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης

Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Καβαδάς

Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης

Εκτέλεση παραγωγής: GV Productions

Έτος παραγωγής: 2020

Μοιράσου το άρθρο: