Την κουκλοθεατρική παράσταση «Το μυστήριο της Ανατολής», για όλες τις ηλικίες, παρουσιάζει η ομάδα Baruti, τις Κυριακές 16 & 23 Φεβρουαρίου, στις 12:00, στο Εργαστήρι Μαιρηβή.

Πρόκειται για μια παράσταση πλούσια σε εικόνες και εναλλαγές, με φαντασία, χιούμορ, έντονες συγκινήσεις και φυσικότητα στην κίνηση της κούκλας. Μια παράσταση που οδηγεί τον θεατή σε ένα ταξίδι όπου τίποτα δεν είναι αδύνατο!
Η ιστορία είναι ένας ύμνος στην αγάπη, που αποδεικνύει ότι, με τη δύναμή της, ακόμη και «… η έρημος ανθίζει…».

Η ιστορία…

«Ο Τουρλούμ Σουκλούμ ονειρεύεται να γίνει μάγος και σοφός σαν τον παππού του, τον Καντάρ. Όμως, οι σκανταλιές του δεν τον αφήνουν να συγκεντρωθεί. Ο Καντάρ τον συμβουλεύει να ακολουθήσει τον δρόμο των καραβανιών, για να βρει τη δύναμη που κρύβεται μέσα του και να αναδυθεί η σοφία του. Το περιπετειώδες ταξίδι του στην έρημο ξεκινά. Μοναδικός σύντροφος το Μαγικό Βιβλίο.

 

Σκηνοθεσία: Baruti Teatro

Εμψυχωτές: Francisco Brito, Φιλιώ Αγριμανάκη, Άνετα Στεφανoπούλου

Σκηνογραφία: Βούλα Κούρου

Φωτισμός: Γιάννης  Νερουλίδης  

Μουσική: Παύλος Σαραντινός

 

Ομάδα Baruti

Ιδρύθηκε το 1987. Έχει συμμετάσχει σε πολλά Διεθνή Φεστιβάλ, όπως: Σεούλ (Κορέα), Σμύρνη (Τουρκία), Kaohsiung Taiwan, Golden Delfin, Βάρνα (Βουλγαρία), Σόφια (Βουλγαρία) 2012, Κανάριοι Νήσοι (Ισπανία), Plovit (Βουλγαρία) 2006 (βραβείο Optical Efe), Charleville (Γαλλία), Titirihai,Tolosa (Ισπανία), La Strada Graz (Αυστρία) και σε πολλές άλλες χώρες σε όλο τον κόσμο.

Αυτή η συνεχής επαφή με διαφορετικές κουλτούρες και πολιτισμούς έχει δώσει στην ομάδα μια ανοιχτή οπτική, που προσφέρει το απαραίτητο υλικό για τη δημιουργία της κάθε παράστασης.


Ημερομηνία και ώρα παραστάσεων: Κυριακές 16 & 23 Φεβρουαρίου στις 12:00

Τιμές εισιτηρίων: 10 ευρώ (ενήλικες), 8 ευρώ (παιδιά), 6 ευρώ (μέλη UNIMA)
Ειδικές τιμές για σχολεία
Κρατήσεις:
2105222181, 6942420062

Διάρκεια: 60΄

Εργαστήρι Μαιρηβή
Σαχτούρη 4 & Σαρρή, Ψυρρή

http://www.mairivi.gr

 

 

Μοιράσου το άρθρο: