Αν θέλετε να κάνετε ένα εσωτερικό ταξίδι και να γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας, πάρτε το στρώμα σας και επισκεφθείτε την Παρασκευή 19 Αυγούστου, στις 19:00, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, για να μυηθείτε στα μυστικά της yoga και της χαλάρωσης!

Τα εργαστήρια του ΚΠΙΣΝ απευθύνονται σε ενήλικες χωρίς σοβαρά ιατρικά προβλήματα, με διάθεση να εξερευνήσουν νέους τρόπους, που οδηγούν στη βίωση αρμονίας, ολοκλήρωσης και πληρότητας.

Στο πλαίσιο αυτό, οι συμμετέχοντες θα εμβαθύνουν στη σχέση που έχει η ενέργεια με την ισορροπία του σώματος, του νου και του συναισθήματος με ήπιες πρακτικές που περιλαμβάνουν αναπνοές, στάσεις της yoga και χαλάρωση.

yoga-pose

Παράλληλα, θα αποπειραθούν να κάνουν ένα ταξίδι προς τα μέσα και να γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους. Θα βρουν χρόνο για να θυμηθούν ποιοι είναι, κάτι που όλοι ξεχνάμε όταν μας παρασύρει η καθημερινότητα, θα μάθουν τα όριά τους, θα επεκτείνουν τους ορίζοντές τους και θα χαλαρώσουν βαθιά.

  • Οι συμμετέχοντες είναι προτιμότερο να φορούν άνετα ρούχα, να φέρουν το δικό τους στρώμα yoga, καθώς και ένα φουλάρι για να καλύψουν το σώμα τους κατά τη χαλάρωση.Σχεδιασμός-υλοποίηση: Ελένη Τόλια, δασκάλα γιόγκα

Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ 

Διάρκεια: 19:00 – 20:30

Γενικές αρχές yoga

Για κράτηση πατήστε εδώ

 

 

Μοιράσου το άρθρο: