Οι ήρωες του ΑΡΚΑ ολοκληρώνουν τις εμφανίσεις τους, την Κυριακή 1η Απριλίου, μέσα από την παράσταση «Ζωή μετά χαμηλών πτήσεων«, στο Θέατρο Σημείο, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Αγορά.

Λίγα λόγια για την παράσταση

Ο μπαμπάς Σπουργίτης προσπαθεί να ξεπεράσει την προδοσία της σπουργιτίνας, να βρει καινούργια σύντροφο και να χαλιναγωγήσει το «τέρας» που έχει για γιο. Ο Ισοβίτης βρίσκει παρηγοριά στο μοναδικό πλάσμα, που του προσφέρει τη φιλία του με το αζημίωτο, τον βρομερό ποντικό Μοντεχρήστο, ενώ ο Θανατοποινίτης γράφει την αυτοβιογραφία του περιμένοντας χάρη. Η Λουκρητία θέλει απελπισμένα σεξ, μα η σκληρή μοίρα είναι το μόνο σκληρό πράγμα που συναντά, καθώς συγκάτοικός της είναι ο ευνούχος Καστράτο. Σ’ ένα κομμωτήριο, οι γλώσσες κόκαλα δεν έχουν και κόκαλα σπάνε, με τις πελάτισσες να είναι έτοιμες να πιαστούν μαλλί με μαλλί. Τέλος, στην κόλαση και στον παράδεισο τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως μας τα είπαν. Ζωή μετά υπάρχει, αλλά κάτι μας θυμίζει από τα πριν.
Στη “Ζωή μετά χαμηλών πτήσεων”, τα κείμενα και οι χαρακτήρες του σκιτσογράφου ζωντανεύουν, σχολιάζοντας με λιτό αλλά καυστικό τρόπο την καθημερινότητα του σύγχρονου Έλληνα, τις ανθρώπινες σχέσεις, τους φόβους, τους πόθους και τις μεταφυσικές του ανησυχίες.

Συγγραφέας: ΑΡΚΑΣ
Θεατρική διασκευή, σκηνοθεσία: Δημήτρης Αγοράς
Πρωτότυπη μουσική σύνθεση: Μάνος Αντωνιάδης
Κοστούμια: Κωνσταντινιά Βαφειάδου
Σκηνικά: Δημήτρης Αγοράς, Μαρία Κακάρογλου
Κίνηση: Αντιγόνη Γύρα
Φωτισμοί: Anti Steve
Βοηθός σκηνοθέτη: ‘Ελενα Τυρέα
Γραφιστική επιμέλεια, σχεδιασμός αφίσας: Σοφία Αποστολοπούλου
Φωτογραφίες: Σωκράτης Ευσταθόπουλος

Παίζουν: Δημήτρη Αγορά, Έλενα Αρβανίτη, Αλέξη Βιδαλάκη, Δημήτρη Κανέλλο, Στέφανο Κοσμίδη, Μαρία Μπαλούτσου, Χαρά Τσιτομενέα

Hμέρες και ώρες παραστάσεων
Παρασκευή: 21.15
Σάββατο: 20.00
Κυριακή: 18.15
Διάρκεια: 90 λεπτά

Τιμές εισιτηρίων
Γενική είσοδος: 15,00 ευρώ
Παρασκευή: 10, 00 ευρώ
Μειωμένο: 12,00 ευρώ (Φοιτητές/ Μαθητές / Σπουδαστές/ Κάτοχοι Κάρτας Πολυτέκνων/ ΑμΕΑ)
Κάτοχοι Κάρτας Ανεργίας (ΟΑΕΔ), Οικογενειακό (άνω των τριών ατόμων): 10 ευρώ
Ατέλειες: 5,00 ευρώ

Θέατρο Σημείο
Χαρ. Τρικούπη 4, Καλλιθέα
Τηλ. 210 922 9579

Μοιράσου το άρθρο: