Τραγούδι, χορός και πρόζα είναι τα κύρια συστατικά στοιχεία ενός μιούζικαλ. Έμπειροι γνώστες του, η πολυτάλαντη Νάντια Μπουλέ και ο αγαπημένος Μέμος Μπεγνής έρχονται με εκρηκτική διάθεση στο «Σημείο συνάντησης» της ΕΡΤ1, τη Δεύτερα 20 Ιουλίου, στις 00:15, έτοιμοι να μοιραστούν αλήθειες γύρω από την Τέχνη, τη φιλία τους και τη ζωή.

Ο Μέμος Μπεγνής εξηγεί γιατί η μουσική ήταν η πρώτη του μεγάλη αγάπη και πώς στη συνέχεια, με τη βοήθεια της Κάτιας Δανδουλάκη, ανακάλυψε το ταλέντο του στην υποκριτική. Θυμάται τα παιδικά του χρόνια στη Σαλαμίνα, τι είναι αυτό που νοσταλγεί αλλά και σε τι τον δυσκόλεψε η ζωή στο νησί. Ακόμη, σχολιάζει το πόσο εύκολο είναι να λες πάντα αυτό που σκέφτεσαι και ποιο είναι το τίμημα που έχει πληρώσει σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Επίσης, μιλάει για τις φοβίες του που ενισχύθηκαν κατά την περίοδο της καραντίνας, πώς τις ξεπέρασε και τι ετοιμάζει επαγγελματικά το επόμενο διάστημα.

Η Νάντια Μπουλέ μιλάει για τη διαδρομή της στη δημοσιογραφία, στην παρουσίαση και στην υποκριτική. Εξηγεί γιατί την ενοχλούν και την περιορίζουν οι επαγγελματικές «ταμπέλες» που της αποδίδουν τα ΜΜΕ, θυμάται τα χρόνια που σπούδασε στη Νέα Υόρκη και εξηγεί γιατί ποτέ δεν θα μπορούσε να μείνει μόνιμα εκεί. Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στην επιστροφή στην τηλεόραση έπειτα από επτά χρόνια και για το πώς αισθάνεται που πρώτη φορά θα συμμετάσχει σε τηλεοπτική σειρά.

Τέλος, και οι δύο ηθοποιοί μιλούν για το τι πιστεύουν για τον θεσμό του γάμου και γιατί δεν τους αφορά μία τέτοια προοπτική, πόσο βοήθησε τη Νάντια η ψυχοθεραπεία και για ποιους λόγους ο Μέμος την αποφεύγει, ενώ μοιράζονται και κάποιες ενδιαφέρουσες μεταφυσικές ανησυχίες.

Η Νάντια Μπουλέ και ο Μέμος Μπεγνής, λίγο πριν ξεκινήσουν τις καλοκαιρινές τους περιοδείες, κάνουν ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις τους και συζητούν με εξομολογητική διάθεση για όλα.

Αρχισυνταξία: Μιχάλης Προβατάς

Σκηνοθεσία: Κώστας Μάνδυλας

Διεύθυνση παραγωγής: Production House

 

Μοιράσου το άρθρο: