Τις πανέμορφες Πρέσπες, και συγκεκριμένα τα χωριά Άγιο Γερμανό, Λαιμό και Ανταρτικό, επισκέπτεται το ταξιδιωτικό τηλεπαιχνίδι της ΕΡΤ2, «Selfie Reloaded», με τον Παναγιώτη Κουντουρά, την Κυριακή 26 Απριλίου, στις 20:00.

Ξεκινάμε την περιήγησή μας από τον Άγιο Γερμανό και επισκεπτόμαστε τον αναστηλωμένο Νερόμυλο, τον ναό του Αγίου Γερμανού και τον ναό του Αγίου Αθανασίου και συνεχίζουμε στον Λαιμό, όπου επισκεπτόμαστε τη Δημοτική Βιβλιοθήκη, τον ναό της Αγίας Παρασκευής και την Εταιρεία Προστασίας Πρεσπών.

Στον δεύτερο γύρο του παιχνιδιού αναστατώνουμε και τα δύο χωριά προς αναζήτηση των Memory Selfie και συνεχίζουμε στον τρίτο γύρο του παιχνιδιού με ένα «τοπικό παιχνίδι γνώσεων».

Στη συνέχεια ο Χρήστος Ναούμ μάς μιλάει για τις συναρπαστικές αθλητικές δραστηριότητες που μπορούν να απολαύσουν οι επισκέπτες των Πρεσπών και αμέσως μετά με την πολύτιμη συνεργασία του, διοργανώνουμε στις όχθες της Μεγάλης Πρέσπας ένα μίνι Πρέσπαθλον, ένα τριπλό αγώνισμα που περιλαμβάνει τρέξιμο, ποδηλασία και κανό, που θα καθορίσει τον νικητή.

Ολοκληρώνουμε την περιήγησή μας στο χωριό Ανταρτικό, όπου με τη συνοδεία παραδοσιακής μουσικής και χορού από το χορευτικό τμήμα του Αθλητικού και Μορφωτικού Συλλόγου «Βίγλα Πισοδερίου» ανακοινώνεται ο νικητή ςτου επεισοδίου.

Παρουσίαση-σκηνοθεσία: Παναγιώτης Κουντουράς

«Selfie Reloaded»

Το αγαπημένο ταξιδιωτικό τηλεπαιχνίδι, που ταξιδεύει και παίζει σε όλη την Ελλάδα, ανανεώνεται και εμπλουτίζεται στον τέταρτο κύκλο εκπομπών του, για να μας χαρίσει ακόμα περισσότερες ταξιδιωτικές εμπειρίες και πιο πολλά παιχνίδια!

Το νέο κύκλο των 20 επεισοδίων του «Selfie Reloaded» παρουσιάζει ο Παναγιώτης Κουντουράς, που είναι και ο σκηνοθέτης της εκπομπής.

Πώς παίζεται το «Selfie»;

Το παιχνίδι αποτελείται από 4 γύρους (Town Selfie, Memory Selfie, Quiz Selfie και Action elfie) και παίζεται σε διαφορετικά σημεία της πόλης, που είναι ο φυσικός σκηνικός χώρος της εκπομπής.

Δύο παίκτες διαγωνίζονται σε μια σειρά από δοκιμασίες, διεκδικώντας ένα ταξιδιωτικό έπαθλο!

Μέσα από τις δοκιμασίες και την εξέλιξη του παιχνιδιού, οι τηλεθεατές γνωρίζουν τα αξιοθέατα της πόλης, αλλά και τους ανθρώπους της.

Μοιράσου το άρθρο: