Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο βαριά τραυματισμένος 30χρονος συντηρητής ασανσέρ, ο οποίος καταπλακώθηκε από την καμπίνα του ανελκυστήρα, ενώ εκτελούσε εργασίες σε φρεάτιο πολυκατοικίας, επί της οδού Λαέρτου στο Παγκράτι. Χωρίς τις αισθήσεις του, απεγκλωβίστηκε από δυνάμεις της Πυροσβεστικής. Αυτή την ώρα χειρουργείται, ενώ η κατάστασή του είναι πολύ κρίσιμη.

Το ατύχημα έγινε λίγο πριν τις 10 το πρωί της Δευτέρας. Ο 30χρονος βρισκόταν στο φρεάτιο όπου έκανε εργασίες συντήρησης και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθηκες αποδεσμεύτηκε η καμπίνα του ασανσέρ που βρισκόταν στον 5ο όροφο, έκανε ελεύθερη πτώση και τον καταπλάκωσε.

Γείτονες άκουσαν τις φωνές του 30χρονου από την παλιά πολυκατοικία, έσπευσαν στο σημείο και ειδοποίησαν την Πυροσβεστική. Στο σημείο έφτασαν 7 πυροσβέστες με 2 οχήματα και η αστυνομία.

Μία ώρα αργότερα, οι πυροσβέστες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον 30χρονο που είχε χάσει τις αισθήσεις του και ήταν βαρύτατα τραυματισμένος. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» όπου οι γιατροί δίνουν μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή.

Πηγή: ΕΡΤ
Ρεπορτάζ: Κώστας Παπαδόπουλος

Μοιράσου το άρθρο: