Η ΕΡΤ στηρίζει τον δοκιμαζόμενο αλβανικό λαό στις δύσκολες ώρες μετά τον καταστροφικό σεισμό που έπληξε το Δυρράχιο και τα Τίρανα.

Σε αυτό το πλαίσιο, σήμερα, Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019  και από τις 16.00, μεταδόθηκε από την ΕΡΤ1 έκτακτη δίωρη εκπομπή με τη Μάριον Μιχελιδάκη και τη Ντένια Σαρακίνη.

Από την Αλβανία, ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και Πάσης Αλβανίας κ. Αναστάσιος σε αποκλειστική συνέντευξή του στην ΕΡΤ αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία της Εκκλησίας της Αλβανίας να συγκεντρωθούν χρήματα για την ενίσχυση της ανθρωπιστικής βοήθειας στους πληγέντες.

 ΚΑΛΕΣΤΕ ΑΠΟ ΣΤΑΘΕΡΟ Ή ΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ 14 584

Ή  ΣΤΕΙΛΤΕ SMS ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ A ΣΤΟ 14 584

ΣΤΑΘΕΡΟ 3,14€/ΚΛΗΣΗ με ΦΠΑ

ΚΙΝΗΤΟ 2,99€/ΚΛΗΣΗ – SMS με ΦΠΑ*

*Πλέον τέλους συνδρομητών κινητής 12%, 15%, 18% ή 20%, βάσει λογαριασμού.

Γρ. Εξυπηρέτησης: 2111885511 Lexitel

Η γραμμή στήριξης άνοιξε κατά τη διάρκεια της εκπομπής και θα παραμείνει ενεργή μέχρι και τα μεσάνυχτα της Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019.

Στο στούντιο, άνθρωποι από όλους τους χώρους του δημόσιου βίου και εκπρόσωποι της αλβανικής κοινότητας στην Ελλάδα, μίλησαν για τις επιπτώσεις του καταστροφικού σεισμού στην καθημερινή ζωή και την οικονομία της γείτονος χώρας και μεταφέρουν μήνυμα φιλίας μεταξύ των δύο λαών.

Σε ζωντανή σύνδεση, στην εκπομπή παρενέβησαν μεταξύ άλλων τα στελέχη της ΕΜΑΚ που συμμετείχαν στις επιχειρήσεις διάσωσης, ο διευθυντής του Αρσακείου Τιράνων Νίκος Φραντζής, οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ που κάλυψαν τα γεγονότα και άλλοι διάσημοι καλλιτέχνες και αθλητές από τις δύο χώρες.

Η αρχισυνταξία είναι της Ολυμπιάδας Μαρίας Ολυμπίτη, η σκηνοθεσία του Μανώλη Παπανικήτα και η διεύθυνση παραγωγής της Αθηνάς Βάρσου.

Πηγή: ΕΡΤ

Μοιράσου το άρθρο: